úterý 6. listopadu 2018

oecd ct24

Řeč na rozloučenou

Předseda německého úřadu na ochranu ústavy Hans-Georg Maassen před šéfy tajných služeb ve Varšavě a v německých médiích panika. V ČT24 neregistrovali, večer věnovali údajnému nadměrnému chlastu Čechů, zvěstoval černoch z OECD, dokomentoval nadhlupák, který nás tam zastupuje. Plus větší daň na cigarety a cukr a trochu to pomůže. V OECD a české televizi záměrně ignorují skutečný recept na stárnutí populace, obě tyto instituce se totiž domnívají, že jediným receptem na stárnoucí populaci jsou miliony muslimů, kteří nás mají nahradit.
      To o chlastu a tabáku jsou samozřejmě plky, kterým věří snad pouze povedený zástupce ČR v OECD. Omladit stát! Recept má Orbánovo Maďarsko, státní politice se podařilo zvrátit negativní demografické trendy, poslední roky tam významně narostla  porodnost i počet uzavřených manželství, mluví se o baby boomu v Maďarsku a píší se rozsáhlé studie, proč tomu tak je. Věčné mládí propagují v české televizi: tělocvik v unisex megafitcentrech, bez cigaret a bez alkoholu. Jak úžasně potentní.
       Prezident obávaného úřadu pro ochranu ústavy Hans-Georg Maassen se od počátku září stal terčem nevybíravých útoků vládnoucího režimu, prohlásil totiž, že video, které podsouvalo obyvatelům Saské Kamenice nenávist vůči imigrantům, s velkou pravděpodobností bylo zfalšované. Klan Merkelové a levičáků to okamžitě Maassenovi spočítali.
     Maassenův projev na rozloučenou před šéfy tajných služeb koncem října ve Varšavě, před dvěma dny zveřejnila Deutsche Presse-Agentur.  Maassen hovořil o důvodech svého odchodu. Bez příkras. Podle předsedy  se sociálnědemokratická strana ztotožňuje s radikálními levičáckými a protiústavními postoji. Z Maassenovy řeči k šéfům tajných služeb:
Kolegové, kolegyně,
    po šesti letech spolupatřičnosti k vašemu kruhu se chci rozloučit. Mnohé odchody jsou plánovány, např. když vyprší pracovní kontrakt, dosáhne se jistá věková hranice, jiné odchody nejsou plánovány, a jsou překvapující, jako ten můj.
    Šéfové tří politických stran tvořících vládní koalici, Merkelová, Seehofer, Nahlesová, 23. září rozhodli o mém odchodu. SPD vyhrožovala odchodem z koalice, pokud zůstanu ve funkci. Důvodem vládní krize bylo mé vyjádření v Bild-Zeitung, kde jsem zpochybnil zprávy o honu extrémních pravičáků na čarodějnice v Saské Kamenici. Ten den se konaly demonstrace normálních občanů města, ale i extrémní pravice, proti imigrantské politice spolkové vlády. Došlo pouze k ojedinělých trestným činům. Následující dny samotná vražda (etnického Němce imigranty) nebyla v politickém mediálním zájmu, ale pravicový hon na čarodějnice. Tento hon se podle znalostí místní policie, lokálního tisku, ministerského předsedy země a mých spolupracovníků nekonal.  
    Zažil jsem mnoho mediálních manipulací, ale že by politici a média vymysleli hon na čarodějnice a tuto falešnou informaci šířili, to byla pro mě zcela nová kvalita falešných informací v Německu. V Bildu jsem se velmi krátce vyjádřil, že podle informací, které mám od svých kolegů, se žádný hon na čarodějnice nekonal. V parlamentní komisi jsem dál řekl, že boj proti pravicovému extrémismu, neopravňuje žádné vymýšlení pravicových trestných činů.  
    Média, zelení a levicoví politici, které jsem přistihl při falešném informování, žádali okamžitě mé odvolání. Vzhledem k tomu, že patřím mezi kritiky idealistické, naivní a levičácké imigrační a bezpečnostní politiky, byl to pro ně důvod mě zlikvidovat. Na základě domluvy předsedů tří koaličních stran, opustím úřad v okamžiku, kdy se najde můj následník.
     V každém případě si dokáži představit svoji existenci mimo státní službu. Nikdy mě nenapadlo, že strach z pravdy vyvolá u politiků a médií takovou paniku a hysterii.

    
   

Žádné komentáře:

Okomentovat