neděle 27. ledna 2019

maas chebli

 Ministr Maas&spol. a holocaust

Ráno 27. ledna 1945 vstoupili první rudoarmějci 60. armády generálplukovníka Kuročkina do koncentračního tábora Osvětim III-Monowitz. Odpoledne osvobodila Rudá armáda celý tábor a tábor Birkenau. 18. ledna začali Němci evakuovat tábor, 50000 uvězněných hnali na západ, většina pochod smrti nepřežila. V táboře samotném přežilo 7600 lidí. Polský historik Franciszek Piper mluví o obětech v Osvětimi za dobu existence tábora: 960000 Židů, 74000 Poláků, 21000 Romů, 15000 sovětských válečných zajatců.
       Před 70 lety osvobodila Rudá armáda Osvětim, termín osvobodila není v této situaci moc relevantní, osvobodila město Brno, Ostravu a půl Evropy, v případě Osvětimi je adekvátnější jiná formulace, Rudá armáda zachránila svět před hněvem Boha, zachránila ty poslední zbytky civilizace, které si Evropa může ještě nárokovat, zachránila svědomí těch desítek milionů Evropanů, kteří nehnuly prstem, aby se postavily za židovský národ, když vypuklo peklo organizované německými zrůdami. A též rakouskými, jak píše v knize „Můj život“ velký literární kritik Reich-Ranicki: V dubnu 1942 ve varšavském ghettu začali Němci střílet židy a hromadně popravovat v blízkosti domů, zaměřili se na možné organizátory odporu. Německé filmové štáby organizovaly a filmovali hrůzné obscénní scény, jako je sex starců s nezletilými.  23.6.1942 začalo přesídlování na východ (do Treblinky). Velel tomu Hermann Hoefle, SS fuehrer ze Salzburgu. Adam Czerniakow, senátor Polska a hlava Judenratu se zastřelil. Závěrečná likvidace varšavského ghetta začala 18.1.1943, většina SS byla z Rakouska, pomáhali jim Litevci, Lotyši a Ukrajinci, každý den brutálně shromažďovali lidí a odváželi do Treblinky, třicet minut trvalo než se dieselem v plynové komoře lidé udusili. Nemocné, kteří nemohli do transportu, zastřelili na hřbitově.  
       A Němci vzpomínají holocaust. Jak? Ministr zahraničí levičácký sociální demokrat Maas: „V celé Evropě se šíří nacionalismus, zneužívají obraz nepřítele, aby oprávnili svou ideologii. Provokatéři relativizují holocaust, naše paměť korodovala“, ministr Maas zneužívá holocaust, aby útočil na politické protivníky, především z AfD. Levicoví sociální demokraté ovládají dlouhodobě ve většině spolkových zemích školství, německé školství je nasáklé skrytým antisemitismem a otevřenou nenávistí k Izraeli, židovští studenti jsou vystaveni nevybíravým útokům Maasových muslimských chráněnců za nečinného přihlížení pedagogického personálu, mládežníci jeho partaje (JUSO) spalují izraelské vlajky a spoluorganizují propalestinské demonstrace.    
      O podivném typu vzpomínání ministra Heiko Maase a státní tajemnice v berlínském senátě Palestinky Frau Chebli píše v Haolamu Henryk M. Brodel: Frau Chebli twittovala: „Před 77 lety se sešli nacisté na konferenci, aby se poradili jak účinně židy zabíjet. Hrozné, že dneska sedí v Bundestagu strana, která otevřeně hecuje proti židům, muslimům a menšinám a trpí nacisty ve svých řadách“. Twittoval jsem jí „Frau Chebli napsala jste blbost, jak srovnávat nesrovnatelné?“, odpověděla za pět minut, „Kdo chce špatně pochopit, je to jeho věc“. Nedá se to ovšem špatně chápat, Chebli klade analogii mezi Židy v třetí říši a muslimskými imigranty.
    Podobně twittuje Heiko Maas, ministr zahraničí: „Před 77lety nacisté na konferenci ve Wannsee jednali o plánu, jak zabít ještě víc Židovek a Židů“. To je od ministra velmi objevné, všichni jsme se dodnes domnívali, že nacisté byli šikovní kluci. Maas pokračuje: „Musí být jasné, my chráníme židovské životy. Nikdy víc fašismus“. Tedy bratři a kamarádi, raději bych se koupal v bazénu s pirany než se nechal chránit Heiko Maasem, který se producíruje na Juso-demo srazech (mladí socialisté), v jeho kategorii se posuzuje rozdíl mezi fašismem a nacionálním socialismem, fašismus mu zní lépe, něco jako likér versus Jägermeister. Tento pokrytec v úřadě chce ochraňovat židovské životy, na jedné straně referent v otázkách antisemitismu, na druhé straně organizuje kšefty s islámskofašistickými mulláhy.

     Broderův článek vyšel i v Achgut. Alex Meier k tomu napsal: Snad vám pane Broder bůh daruje dlouhý život a nic špatného vás nepotká, bohužel legalizace útoků na bezbranné je agenda dnešních socanů, (viz JUSO konferenci v prosinci). Proti blbosti i bohové marně bojují (Schiller), je nechutné jak Chebli instrumentalizuje nacistické konečné řešení židovské otázky ve prospěch islámu. Pane Broder, paní Knoblochová při vzpomínkové oslavě v bavorském landtagu hovořila úplně stejně, zdá se, že elity mají společnou taktiku. Zneužívají nacistické zločiny, aby očernily své politické odpůrce. Stačí, když vyjdete z oficiálních statistik, kdo v dnešním Německu vystupuje proti Židům, AfD to není.  Byl to především Maas kdo prosazoval financování palestinských organizací.  

Žádné komentáře:

Okomentovat