úterý 17. listopadu 2015

grieken

https://jungefreiheit.de/debatte/kommentar/2015/bruessel-europas-hauptstadt-des-dschihad/

Brüssel, Europas Hauptstadt des Dschihad / Brusel hlavní město džihadu

   Brusel se stal hlavním evropským městem islámistů, píše v Junge Freiheit Tom Van Grieken, poslanec vlámského parlamentu a předseda strany Vlaams Belang. Netrvalo dlouho než vyšlo najevo spojení mezi atentátníky v Paříži a bruselskou čtvrtí Molenbeek. Znovu se dostává Bruselu této hrozné pocty, i u jiných podobných atentátů se  vyjevilo bruselské spojení.
Hlavní město  Unie je též hlavním městem islámského fanatismu.  Ti, kteří říkají, že o tom nevěděli, lžou, asi předseda myslí profesionální lháře Junckera a Schulze. Odpovídá to dlouholetému vývoji ve městě. Již před deseti lety varovala žurnalistka marockého původu  Hind Fraihi, že jako olejová skvrna se pomalu, ale jistě šíří ve městě islámský extrémismus. "Většina muslimů nemá vůli se integrovat, Molenbeek je muslimský stát, platí pouze jedna cesta, jeden pán : Allah. Stát zde neuplatňuje žádnou moc", psala marocká žurnalistka. Zoufale se tenkrát odvážná žurnalistka ptala: "Jak je možné, že belgická politika to nechala dojít tak daleko"? Nebyla jediná, všechna varování belgická politická kasta ignorovala. Co se dnes v Bruselu děje, je důsledkem nezodpovědné imigrační politiky. Situace graduje, nyní Evropa čelí imigraci, která má charakter populační výměny.  Nezodpovědná politika otevřených hranic Merkelové tento fenomen podstatně zesílila.
  Zcela nepochopitelná je skutečnost, že i nyní Merkelová tvrdohlavě trvá na této politice. Její hrůzná politika rychle povede ke zničení země. Můžeme jenom doufat ze sympatií k Německu, že brzo převezme kancléřskou zodpovědnost někdo jiný a změní tuto politiku. Pokud se tak nestane, rychle se naplní předpověď Thilo Sarrazina "Německo se samo zničí".

Žádné komentáře:

Okomentovat