středa 6. ledna 2016

nesmysl

a.preussische-allgemeine.de/nachrichten/artikel/kreuther-kasperletheater

Kašpar

Horst Seehofer, jinak bavorský ministerský předseda a předseda  CSU, si před časem nasadil masku kritika perverzní politiky Merkelové. Nejen v otázce uprchlíků, ale tváří se i vstřícně k Maďarsku, požaduje reformu evropskounijního byrokratického molocha. Ale je to jenom maska, aby získal bavorského voliče a zabránil vzestupu Alternativy pro Německo.
  Seehofer není alternativou, ale prostým kašpárkem na německé politické scéně. Seehofer dobře ví, že drtivá většina Němců má už dost pseudouprchlíků a chce  tuto komedii, kterou z neznámých důvodů rozjela Merkelová s Gabrielem, okamžitě  zastavit.
   Seehofer ví, že často stačí slova, aby ho voliči odměnili, bohužel nejen v jeho případě. Na klauzurních dnech CSU Seehofer požadoval omezení počtu imigrantů na 200 tisíc za rok. To je sen většiny Němců, pro Seehofera by nebyl velký problém něco podobného si vynutit, Merkelová  ještě víc než na své humanitární masce, lpí na moci a Seehofer by mohl způsobit její pád. Ale neudělá to.
  Seehofer už na podzim prohlašoval, že nechá hlídat bavorské hranice bavorskou policiíí, že odvolá ministry za CSU ze spolkové vlády, CSU opustí společnou frakci v Bundestagu a ukončí spolupráci s CDU. Merkelová by padla. Neudělal to. Je to kašpárkovo divadlo pro bavorskou veřejnost. Německá veřejnost má tak dojem, že v Bundestagu se diskutuje, zohledňují se i alternativní názory k imigrační problematice. Není tomu tak, většina Němců nemá v této otázce v parlamentu své zástupce. Poslanci zastupují jen své privátní zájmy a proces svého  fyziologického zažívání. Nikdy v poválečné minulosti nebyli poslanci tak trapní, pravděpodobně i Lidová sněmovna v NDR  víc odpovídala představě, kterou člověk má o demokratickém parlamentu než současný Bundestag.
   A reakce režisérky tohoto podvodu na Seehoferova slova o omezení počtu imigrantů: "Německo to samo na vlastní pěst nemůže udělat, jedná se o evropský problém". Eklatantní nesmysl, i sousední země jako Švédsko a Dánsko zavírají hranice a řeší to na vlastní pěst. Merkelová otevřela Německo masové imigraci, od počátku roku jejich příliv opět narůstá.
  Žurnalista Hans Heckel v  Preussische Allgemeine: "Nevysvětlitelné, epochální sebezničení v historii přichází".

Žádné komentáře:

Okomentovat