čtvrtek 7. ledna 2016

politruci

a.huffingtonpost.de/2016/01/06/cameron-csu-seehofer_n_8926694.html?utm_hp_ref=germany

   Cameron a jiní.

Britský premiér přiletěl na klauzurní dny CSU do Wildbad Kreuthu. Stejně jako Merkelová, od ní se však nedá  očekávat nic než opakování polointeligentních frází, což se taky stalo. Tentokrát požadovala na řešení, čeho to se přesně neví, víc času.
  Předseda CSU Seehofer jí v ústrety přišel se zajímavou myšlenkou, pokud to ovšem myslel vážně: dobré časy v unii CDU-CSU skončí, pokud nezmění imigrační politiku.
   S milionem Afričanů a Arabů za tři měsíce a dalším milionem na obzoru, skončily dobré časy i ve Spolkové republice. Pomalu se tato pravda dostává z podvědomí národa do sféry vědomí a začínají narůstat preference rozumných alternativ (AfD). Z vědomí vládnoucí kamarily: CDU, SPD, plus leví, zelení, ušlechtilí a rádoby křesťanští pastoři, se přesouvají befely do médií hmotnějšího charakteru jako je televize, politická policie (úřad na ochranu ústavy),  státem a partajemi placených asociací ušlechtilého charakteru jako jsou bojovníci proti fašismu, nacismu a všemu dalšímu, co napadne vedoucí politruky kamarily. Přímou materiální odezvou je nárůst hysterie a lhaní, vedoucí až k utajování zločinů, čehož jsme svědky v případech hromadných sexuálních útoků v německých městech, které mj. poplivaly důstojnost ženy. To ale nevadí ušlechtilým a pokrokovým politrukům: starostka Kolína Rekerová poradila ženám jak se chovat a oblékat, aby nedráždily tak vítané uprchlíky, v jejím případě je jasné, že  nikoho nedráždí, snad  pouze blbostí, ale za to ji nikdo neznásilní. Velmi ušlechtilý socan Ralf, jinak severovestfálský ministr vnitra, oznámil publiku, že už mají tři podezřelé a dál sdělil, že připomínky lidí na chatu jsou stejně zločinné jako kolínské útoky na ženy. Na odhalení identity lidí na sociálních sítích nasadí tento ministr nejlepší lidi. Do basy s nimi, co se mají otírat o uprchlé z jiných kontinentů.
   Bývalý ministr vnitra Friedrich je jiná klasa než politruci Ralf, Maiziere, Rekerová. Myslí mu to a nemá strach: S denním zpožděním reagovaly německé televizní kanály na zločiny na kolínském nádraží. Jde přitom o státem subvencovaná veřejná média. Státní televize ZDF vědomě neinformovala německou veřejnost. Rozhodovací kartel diktuje německým  médiím.  
  A Cameron na konferenci CSU? Pokud se Unie nereformuje, Británie ji opustí. K velké závisti některých evropských národů, které neztratily hrdost a vědomí, že subvence Unie je tvrdě zaplacená léčka, která vede k morálnímu a existenčnímu sebezničení. Cameron požaduje likvidaci evropské byrokracie a odbourání obchodních bariér. Požaduje jasná a přehledná pravidla též v eurozóně.  Rozhodovací proces se musí vrátit do národních parlamentů, blíž k občanovi. Minimální sociální podpory pro imigranty ze zemí mimo Unii. Pokud se Unie reformuje v tomto smyslu, vyjádří se Britové pro setrvání v Unii.          
    Pomalu ještě nedomluvil a již se ozvali politruci ze sociální demokracie. Jejich logika je velmi podivná, jejich frakční šéf v Bundestagu Axel Schäfer prohlásil, že Seehofer ukázal svoji pravou tvář. Cameron je pro socany lump apriori, toho už vůbec nezmiňují. Seehofer je padouch, protože umožnil britskému ministerskému předsedovi, aby na konferenci hovořil. Jaké představy má tento člověk o demokracii? Kam to  Německo dospělo,  samo si  infikovalo jed v podobě této politické hrůzy. Jak napsal italský spisovatel Massimo Fini, tento evropskounijní totalitarismus může skončit pouze explozí. 

Žádné komentáře:

Okomentovat