pátek 12. února 2016

AfD

aaaapreussische-allgemeine.de/nachrichten/artikel/wahlkampf-extrem-der-politterror-gegen-die-afd

  Politickokorektní teror

   Před březnovými volbami do některých zemských sněmů akcelerují útoky proti Alternativě pro Německo, v médiích i v politiku.  Tento teror je živen státní administrativou, veřejnými médii a státem subvencovaným tiskem.
  V obdobích komunistické diktatury, i když byl disent perzekvován a očerňován, nikdy nedošlo až na zpochybňování lidské podstaty opozice. Disent neměl přístup k médiím, ale většina národa znala zcela přesně povahu boje.  V Německu útoky politika a médií proti AfD překračují hranici tolerovatelného. Fašizoidní metody mají eliminovat tuto stranu a navždy očernit její členy.
 Fanatická nenávist proti této straně ze strany establishmentu se projevuje takovým způsobem, že ani stalinské ideology něco podobného nenapadlo, ale něco podobného napadlo ideology Třetí říše.  V komunistické ideologii lidé mohli být špatní pouze svoji polohou ve společenském procesu, v třídním zápasu mohli být na straně "pokroku", anebo na straně "reakce", pak pro ně byla určená Kolyma po kratší stáži v Lubjance. Německý nacismus byl nekonečně perverznější, dělící čára byla daná biologickými parametry lidského rodu. Pro ty na špatné straně bylo určeno peklo v Osvětimi, bez možnosti spasení.   A bohužel politickokorektní ideologové míří v denigraci opozice až tam. Bez skrupulí.
  Předseda společnosti německého jazyka Peter Schlobinski: "Členové AfD mají v řeči  něco nacistického. V dikci a rytmu jejich řeči je to stejné jako u
projevů vůdců NSDAP.  Nacistický fanatismus v řeči".  Podivné hodnocení. Profesor Meuthen, spolupředseda AfD působí dojmem nesmělého medvěda. Frauke Petry, ať se sebevíc snaží, má fleur šestnáctileté gymnasistky,  mohou dokonce  vznikat pochyby o její vůdcovské roli. Silný muž v této straně, stařec Gauland, všechny projevy monotónně čte a hledí přitom do země, je shrbený artrózou. Předseda společnosti německého jazyka v tom vidí gesta z projevů vůdců Třetí říše. Možná   Björn Höcke, předseda AfD z Duryňska, má poněkud silnější gesta, ale jsou sympatická a adekvátní přitažlivému učiteli tělocviku. Toho nenávidí dědic podílu ve Spiegelu Jakub Augstein. Žárlivost fyzis extrapoluje tento antisemita  na celou stranu: "Členové AfD mají lež ve své podstatě (lidské?), nemohou než lhát, nemohou mít přístup do médií". Může mít někdo lež ve své podstatě, ve svých genech? Hrůzné teorie Jakuba A.
   Frank Horns v Preussische Zeitung provedl jakousi bilanci útoků a brutalit proti jediné opoziční straně v Německu Alternativě pro Německo (AfD).
  Wolfgang Schäuble: AfD je ostuda pro Německo. (On sám má být zloděj, říkají Řekové, ale kdo jim věří?).
  Ralf Stegner, místopředseda SPD: "extrémně pravicová AfD banda". (Z jeho gest jde strach a chvění, SPD ho proto raději moc do televizí už neposílá, škoda, že ho nikdy neviděl předseda společnosti pro německý jazyk, asi nemá televizi).
  Časopis Spiegel : "Nebezpeční propagandisté nenávisti", na první straně tohoto demagogického časopisu Frauke Petry vyobrazená jako Adolf Hitler.
  Nadávky, urážky, útoky, vyhrožování - všechno je povoleno a žehnáno politickokorektními demagogy.   A důsledek tohoto štvaní?
  V sárském Arnsbergu počátkem února někdo několikrát vystřelil na kancelář strany.   V Lipsku zapálili auto městského radního a politika AfD Holgera Hentschela. V Hamburku za bílého dne napadli a zranili politika AfD  Phillipa Christa.  V Chemnitz detonovala  výbušnina před kanceláří AfD. V Hamburku působící výzkumná skupina zabývající se extrémismem uvádí, že v lednu  byli 22krát napadeni politici a kanceláře AfD. Sociolog Dustin Hoffmann píše, že obzvlášť v oblastech se silnou levicí jsou členové AfD nejvíc ohroženi. Od založení strany v r. 2013 došlo prokazatelně k 10000 napadení  objektů a členů strany.

Žádné komentáře:

Okomentovat