pondělí 9. května 2016

cdu merkelova

(Anti)křesťanská(anti)demokratická unie

    CDU, servilní klaka Angely Merkelové, chce tresty nebo ještě vyšší tresty pro bloggery, kteří odhalili podvody o jednáních TTIP (atlantická zóna volného obchodu). Politruci z EU doufali, že stihnou uzavřít tuto podivnou záležitost, kterou vydávají za ekonomický zázrak, ještě před odchodem do důchodu nositele Nobelovy ceny za mír Obamy, pak už asi nebude šance, neboť i Donald T. v tom vidí podvod.
CDU politruk Michael Fuchs: „Kdo odhalil tajné dohody, musí nést právní důsledky.“ Greenpeace, která to zapříčinila, půjde prý před soud, řekl náměstek Merkelové. Tajné dohody o tak závažné věci jsou přímo zločinné, schvalování zločinu je samo o sobě asi trestné, víme z kvalitnějších válečných filmů. Konsekventně by měl jít do basy tento (anti) křesťanský politruk. Greenspeace mimořádně prokázala, že má právo na existenci, když na svém serveru zveřejnila kopie tajných vyjednávacích dokumentů. Vyplývá z nich, že USA chtějí odbourat evropské standardy.  
  Velmi podivný trend v evropskounijní (anti)demokracii. V Lucembursku soudí tři novináře, kteří odhalili aféru LuxLeak, která zcela jasně míří na Junckera a spol. A vrhá na ně ne stín, ale přímo klepeta podezření. Merkelová sice tyto podezřelé osoby amnestovala, ale aby soudy nevyšly naprázdno, soudí ty, kteří tento zločin okrádání evropských národů v gigantické rozsahu oznámili policii.
  A z čeho jsou obviněni: francouzský novinář a dva zaměstnanci účetní firmy předali policii a veřejnosti:
tajné" dokumenty, dokazující megapodvod. Hrozí jim až deset let vězení. Co vyplynulo z dokumentů, dokazujících lucemburský podvod? 340 velkých světových (v Evropě působících, např. Apple, Ikea, Pepsi atd. ) firem nezdaňovalo své příjmy v zemích působení, ale dohodly se s lucemburskou vládou, kterou téměř 20 let vedl Juncker, že za razítko na papíru „zdaněno“ ji odmění sice tučnými miliardami, ale zlomkem toho, co byly povinny odvést v zemích svého působení. Podivná představa Junckera a spol o pravdě a blahu evropských národů. 

Žádné komentáře:

Okomentovat