pátek 13. května 2016

izrael

aaaa.dreuz.info/2016/05/12/happy-birthday-israel-68-ans-dindependance/#comment-422731

Bon jour Izrael

Rosaly v komentáři k Natanjahuově projevu k 68. výročí založení státu. Maják, který osvětluje tisíciletou cestu Humanity, navzdor vyhrůžkám, hrozbám a intrikám, které se kolem něj spřádají. Navzdor nenávisti, která hlodá v těch, kteří Izrael chtějí smazat ze země.
   Po dvoutisícileté cestě tragického bloudění biblického národa, Izrael proměnil poušť v kvetoucí zahradu a naplnil dávná proroctví. Žádná zbraň, ani atomové hlavice tě nemohou zničit.  Zemi, kterou věčnost chrání svými křídly. Nikomu se nepodaří zničit tisícileté spojení Izraele a jeho země. Ano, židovský národ oživil svoji prastarou zemi a už nikdy nebude dělena, rozkládána a darována, aby upokojila zuřivost a žárlivost Arabů a jejich západních kompliců. Žádný národ nemá právo žádat na Izraeli něco, co sám odmítá.

   Všichni v Izraeli mají práva, ale pouze židovský národ má právo na zemi Izraele /Ariel Šaron/.

Izraelité, jedinečný národ, který nezničila žádná tyranie, žádný zločin, který si tisíciletí uchoval své jméno a svoji národní existenci. 
   Západ místo lží a pomluv, které bez ustání o Izraeli šíří, by se měl stát spojencem majáku demokracie na Blízkém východě a postavit se spolu s ním islámskému nebezpečí, které je hrozbou svobodnému světu. Zničit Izrael znamená zničit demokracii a svobodu.
   Díky tobě Izraeli za jedinečný přínos Humanitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat