úterý 28. června 2016

dresden

Pegida včera opět

Tisíce přívrženců evropských hodnot a demokracie se opět včera v podvečer sešly na Potsdamském náměstí v Drážďanech. Vytrvalost a věrnost evropským idejím těchto lidí je obdivuhodná.
Ve světě lhostejnosti ke všemu co se vzdaluje materiálnímu konzumu se schází každé pondělí tisíce a protestují. Napadáni, zesměšňováni a uráženi mediálními atrapami.  Nakonec možná bude Evropa i zachráněna, u Sodomy si vyprosil Abraham pět spravedlivých a právě pět tisíc Pegiďanů se  v Drážďanech schází. Uvidíme jak Šechina...

  Charismatický animátor hnutí  Siegfried Daebritz:

  Nic není mocnější než idea jejíž čas přišel a nic není víc mrtvé než idea jejíž čas uplynul /Victor Hugo/. Všude v Evropě se dostávají ke slovu strany, které artikulují vůli a odhodlání evropských národů.  Čas Evropské unie se naplnil. Národy už nechtějí setrvávat v tomto žaláři a nepotřebují žádné poručníky a nekontrolovatelnou imigraci. Referendum v Británii znamená účet vystavený panování Angely Merkelové a jejímu klanu.
   Hobby žurnalista a miliardář Augstein v r. 2015 oslavoval výsledek řeckého referenda. Nyní se jeho vznešenost zmohla na pouhé: „Referenda jsou svinstvo. Demokracie je komplikovaná.“  Navzdor obrovské nezaměstnanosti v evropských zemích otevřela Unie bránu masové invazi na kontinent. Martin Schultz se domnívá, že technokratický diktát Unie musí zesílit, aby se čelilo vůli národů a Unie definitivně zvítězila. Vždyť už dlouhé roky nedělá nic jiného.
   Smysl má pouze hospodářské společenství, ale i o tom musí rozhodnout evropské národy. Národy si musí  vládnou bez unijního dozoru, musí se vrátit ke svým národním identitám a cílům.
   Máme povinnost k Africe, jsme prý čímsi vinni oproti tomuto kontinentu. V posledních šedesáti letech napumpoval západní svět na černý kontinent 1000 miliard. Dnes sděluje OSN, že 232 milionů lidí odněkud někam prchají, hlavně z Afriky a Blízkého východu. Africká bída narostla. Pokud pozorujeme pokrok, pak což je zajímavé, pouze na východním pobřeží Afriky, kde Číňané tvrdě kapitalistickým způsobem, téměř neokolonialisticky, vybudovali infrastrukturu a podnikají tam. To je jediná možná humanitární pomoc Africe.

Žádné komentáře:

Okomentovat