úterý 21. června 2016

idiot

aaaapi-news.net/2016/06/weltfluechtlingstag-hysterie-allueberall/#more-519856

Mezinárodní den idiotů

I ti mají mít svá práva, ale dnes je jiná významná oslava, píše pi-news.net, mezinárodní den uprchlíků. Všichni, kteří hodlají zachránit svět za cizí peníze, se hlásí o slovo. Pro azylová propaganda dnes vrcholí.
Zelená poslanecká frakce vyhlašuje „legální cesta“ pro všechny ilegály. Podle zelených žvanilů zatím udělala EU pro uprchlíky velmi málo, je povinností všech evropských zemí přijmout každého, kdo se přihlásí, myslí si tato nahnilá politická partaj. Papež, který kromě propagace islámu už nedělá nic jiného, se též hlásí o slovo. A dlouhé řetězce idiotů ve všech německých městech, kolem kostelů, proč zrovna tam se neví, nikdo v Boha nevěří – bylo by logičtější to organizovat kolem zoologických zahrad.
  Papež posedlý bůhvíčím kromě Kristova učení: „Musíme se nechat oslovit osobními osudy lidí. Jsou to lidé jako všichni ostatní. Válka jim všechno vzala.“ Minulý týden v kostele ve Vatikáně: „Svátosti buď pro všechny, nebo pro nikoho.“ „Genocida křesťanů na blízkém východě je redukce.“  Možná si duch svatý na jeho mozek špatně posvítil.
   Arcibiskup Stefan Hesse z německé biskupské konference: „Nesmíme připustit, aby uprchlíci u nás byli ohrožováni a napadáni.“ Velký podíl na kriminalitě mají právě jeho chráněnci. V mnoha německých městech se dnes vytváří kilometrové lidské řetězce blbů, píše doslovně německý informační server, motto těchto komedií: „Proti rasismu – za lidská práva a pestrobarevnost.“
   Augsteinův Spiegel: „ V Berlíně, v Mnichově, Lipsku a jiných městech symbolické řetězce lidí kolem kostelů, sociálních zařízení, radnic atd. - církve, muslimské svazy, Amnesty International. V Lipsku 3 kilometrový řetězec lidí spojil kostely, operu a mešity. V Berlíně 9000 lidí vytvořilo 7 kilometrový řetěz. Informační server píše, že pro ty Němce a Němky, kteří byli imigranty napadeni, znásilněni nebo téměř zabiti, žádný lidský řetěz organizátoři nepřipravují.
  Zelená místopředsedkyně Bundestagu Claudia Roth: „Nepřipustíme, aby muslimové nebo Romové měli menší cenu než ostatní. Jsem proti nenávisti.“  Zelená a nahnilá politička může říkat cokoliv. Romové, to je pouze její slovní fabulace, za ně se moc nebere. Informační server pi-news.net píše, že je žádoucí mezinárodní den idiotů i když ti v Německu mají už dlouhou dobu každodenní mediální oslavy.

Žádné komentáře:

Okomentovat