pátek 22. července 2016

biskup ministr kurz

Biskup se odvážil a jiné

Velká většina muslimů nemůže být zodpovědná za zločiny, které páchá malá menšina mezi nimi. Tyto a podobné úvahy politickokorektního „lži“ tisku, jak jej nazývají normálně myslící Němci, plevelí německý mediální prostor.
Dialektickou metodou  univerzitních a mediálních flistrů se dojde k řešení a k žádanému cíli – vinni jsou Němci a etničtí Evropané a důvody se musí najít. Přes mediální masáže existují v Německu normálně myslící, kteří se ptají, proč miliony muslimů k teroru mlčí. Teroristický útok mladého Afghánce se sekerou přece jenom šokoval. I politickokorektní žurnalista z Augsteinova Freitagu nebo Augstein sám by mohli skončit s rozseknutou hlavou. 

Pasovský biskup Oster

   Tentokrát se odvážil pasovský biskup Stefan Oster napsat na svém blogu: „Modlíme se za oběti teroru, ale ptáme se, kdy konečně vystoupí kolektiv mírumilovných a bohu oddaných muslimů a nedovolí zneužití svého náboženství k teroru?“ „Kdy dojde k velké demonstraci muslimů v Německu proti terorismu. Kdy vystoupí islámští teologové? Nedochází k tomu a v nás hlodá podezření, že islám šíří strach a nepřináší mír.“ Odvážně se biskup ptá a určitě nesklidí od Argentince ve Vatikánu pochvalu, papež tvrdí právě opak, možná pošle biskupa do kláštera s přísnějším režimem pokání.  

Johannes Singhammer z CSU a též místopředseda Bundestagu.

   Výsměch všemu rozumnému, vyjádřil se místopředseda Singhammer o miliardové předvstupní pomoci Evropské unie Turecku. Miliardami eur se mají Turci adaptovat na unijní standardy. V 2007-13 dostali 5 miliard, v současné periodě čerpají 4.5 miliardy na předvstupní pomoc. Zajímavé, žádný evropský národ je v Unii nechce, ale unijní politruci jim sypou miliardy. Jako výsměch působí zdůvodnění unijních byrokratů: finance na rozvoj demokracie, ne civilní společnost a právní stát v Turecku.

Erdogan železo a krev

   Prozatím turecký diktátor suspendoval nebo nechal zavřít 66000 lidí. Evropská konvence o lidských právech suspendována. Vzal to z fundamentu, i lidi, kteří s pučem neměli nic do činění, ale jsou nepohodlní jeho islamo-fašistickému režimu.
Suspendoval 22000 učitelů a 8000 policistů; 6000 soudců, státních zástupců a vojáků zatčeno; 2700 soudců a státních zástupců propuštěno; 1600 univerzitních činitelů propuštěno; 1500 zaměstnanců ministersva financí propuštěno; 500 zaměstnanců státních televizních stanic propuštěno; 103 generálů zatčeno; atd.

Nadějné mládí

   Sebastian Kurz, již čtyři roky je tento lidovec ministrem zahraničí, lidová strana ho nominovala, když mu bylo pouhých 25 let. Půvabný mladík se velmi rychle zorientoval i na tak významném postu a předčí většinu svých sklerotických evropskounijních kolegů. Ministr má nulové sympatie k proerdoganovským demonstracím v Rakousku. Kdo se chce angažovat ve vnitřních tureckých záležitostech, ať Rakousko opustí. Rakousko se musí zapojit do obnovy osvobozených území v Sýrii a Iráku, aby se utečenci mohli rychle vrátit domů. Slova působí jako živá voda rozumu ve srovnání s politickokorektní zběsilostí, která panuje v Německu, podobný výrok by měl za následek pronásledování politickou policií (úřad na ochranu ústavy) a mediální eliminaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat