sobota 9. července 2016

nato

Karaganow o Nato a kolínském znásilňování

Karaganow je Putinův poradce, děkan na ekonomické univerzitě a což je symptomatické, dýchá z něj inteligence a ne něco úplně opačného, jak je vidno z  fotos varšavského setkání předáků zemí Nato. Obama proti Mogherini, Junckerovi atd.
Mogherini představila materiál plný nesmyslů o evropské obraně.  Nazývá vizí bezzubou a k znásilnění připravenou Evropu. Největší nebezpečí Evropě přichází od této komunistické svazačky a jejího nadkolegy s temnou finanční minulostí Junckera. Na hranice s Ruskem pošlou batalion s 1000 vojáky. Směšné. Rusko odpoví raketami Iskander v Kaliningradu. Prý dialog s Ruskem bude pokračovat a bezprostředně po rozhodnutí telefonovala Merkelová s Hollandem Putinovi. Když už chtějí konfrontaci, tak proč se ex post chovají tak zbaběle? 500 německých vojáků pošlou do Litvy, poněkud chatrná německá ministryně obrany Leyenová najme 13500 informatiků v rámci programu evropské bezpečnosti. Míru  jejich IQ, signalizovanou fotografiemi, tyto nesmysly jen potvrzují.
   Karaganow o tom všem ve Spiegelu říká, že je to idiotské. Bataliony Nato na ruské hranici jsou provokací. V případě krize je rychle zničíme. Rusko nikdy nebude válčit na svém území. Když si Nato počíná tak agresivním způsobem – proti atomové velmoci – bude potrestáno. Západ očerňuje Rusko, volání amerických politiků po změně režimu v Rusku je nanejvýš nepřijatelné. Rusko nemůže rezignovat na status velmoci.  Evropa přestává být  pro Rusko modelem – není totiž schopna čelit výzvám  současné doby. Rusko je chytré, silné a odhodlané. Naše hodnoty by již v Německu nebyly pochopeny. Rusové jsou špatní handlíři, ale dobří bojovníci.
   K událostem kolínské silvestrovské noci, kdy desítky Němek byly imigranty sexuálně atakovány a tento týden vynesl německý soud téměř osvobozující rozsudek, prohlásil poradce ruského prezidenta: „Muži, kteří by provedli v Rusku něco podobného, by byli zabiti.“ 

Žádné komentáře:

Okomentovat