středa 3. srpna 2016

prokurator ostrowski

Kde je důvod?

Německé informační servery a noviny nepropadlé jedu politické korektnosti jsou plné až udivujícím způsobem sexuálních pře(zlo)činů pedofilní podoby. Po vyslechnutí s požehnáním prokurátora propuštěn na svobodu – tato floskule je asi předtištěna na formulářích.
Kde je důvod této perverzní tolerance ke zločinu a tak masového selhání zákona v zemi, kde i kohoutek v plynové komoře byl zaevidován a podléhal kontrole pedantů. Spekulace o velkém plánu kohosi – dohnat obyvatelstvo na pokraj vnitřního zoufalství a absolutní pasivity, aby s ním dál mohly beztrestně manipulovat politické vládnoucí mafie. Nebo se jedná o vnitřní doznání k pedofilii státních zástupců, levicových a zelených politruků a super-wip televizních tlučhubů. Politickokorektní debaty nanicovatých politruků s ještě nanicovatějšími trapně dobarvenými moderátory. Orální kopulace všech se všemi včetně nadrogovaného publika. Všichni v koloru jižních moří, myšlenkami kdesi na pláži nebo v bangkokském specrestaurantu se specobsluhou. Policejní registry Filipín a Cejlonu by asi z částí vysvětlily počínání těchto německých významných.
   Prokurátor v Pasově nevezme do vazby čtyřicetiletého imigranta, který zneužil jedenáctiletého někde ve sklepě obchodního centra. Pokud neuvede prokurátor přesvědčující důvod, pak jsme oprávněni jít po stopách možných důvodů, a tedy co když  se prokurátor z Landshutu s dotyčným už někde viděli u jižních moří a bůhví co bylo dál...
  Držme se policejní zprávy:  V skladovacím prostoru supermarketu na Römerstraße v Pasově se 30.7. odpoledne asi čtyřicetiletý muž dopustil protizákonných sexuálních aktivit na jednom jedenáctiletém. Pasovské kripo požádalo obyvatelstvo o pomoc v pátrání a  pachatel byl brzy poté dostižen. Státní zástupce ho vyšetřil a propustil na svobodu. 
   Pi-news.net píše, že vedoucí úředníci vydali směrnice o postupu jak informovat o přečinech imigrantů. Sdělit jen to co je všem patrné, ostatní retušovat.  
Königsbach-Stein: Čtyři třináctiletí arabští imigranti sexuálně atakovali masívním způsobem dvanáctiletou. Pachatelé nejsou trestně postižitelní z důvodu věku.
Reutlingen:  14tiletá sexuálně přepadena 16letým Afgháncem. Vyšetřuje se to.
Lübeck : Zajímavá příhoda – zatím známá jen s filmů, herečka dostala oscara a kostymérka na oscara nominována. V sobotní podvečer (24.7.). Dvě nezletilé dívky při koupání v moři obklopeny skupinou imigrantů, rychle vtaženy do hlubší vody a zaujala je naštěstí jen jedna z nich, druhou jenom drželi. Vybranou dívku polotopili, aby byla povolnější a jeden z mužů, asi se spravedlivě střídají nebo rozhodl los, si užíval tak, že prý na to do smrti nezapomene.
 Realita vítězí nad ideologií
    Bývalá ikona PDS (transformovaná komunistická SED) a později i levicové strany Christina Ostrowski, bývalá poslankyně Bundestagu a místopředsedkyně PDS atd., pochopila co je podstatné a monitoruje denně kolaterální škody, které povstaly v důsledku imigrační politiky Merkelové a jejího klanu. Monitoruje sexuální útoky na ženy a dívky. Útoky adolescentů-imigrantů na německou policii, která se nesmí bránit. Krádeže a přepadení.  Např. jen 31. července došlo ke 14 násilným činům, podklady Christine Ostrowská čerpá z německého regionálního tisku. Samozřejmě neeviduje ty zločiny, které státní moc utajuje.
  Podobně Sahra Wagenknechtová, která je předsedkyní frakce levicových v Bundestagu a která je též velmi kritická k imigrační politice Merkelové. Sahře hrozí na schůzi frakce levicové strany koncem srpna odvolání. Sahra Wagenknechtová je životní partnerkou Oskara Lafontaina a jedna z nesympatičtějších tváří německé politiky. 

Žádné komentáře:

Okomentovat