středa 19. října 2016

izrael rome

Benjamin Netanjahu

Na setkání kruhu biblických studií  izraelský ministerský předseda komentoval poslední rezoluci pseudokulturní organizace UNESCO, která se musí jevit odpornou a hnusnou všem rozumně myslícím. Tato trapná organizace hlasováním vymazala jakoukoliv vazbu Židů se Zdí nářků a Chrámovou horou.
Benjamin Netanjahu: I když členové UNESCO nečtou Bibli, radím jim, aby se šli v Římě podívat na Titův vítězný oblouk. Na něm je popsáno vítězství Římanů a zničení Druhého židovského chrámu na dnešní Chrámové hoře, je tomu již 2000 let.
   Na vítězném oblouku lze vidět sedmiramenný svícen, který je symbolem židovského národa a který je nyní i symbolem židovského státu Izrael. Brzo nám UNESCO sdělí, že císař Titus byl nástrojem sionistické propagandy.
    Říct, že Izrael nemá žádnou vazbu na Chrámovou horu a Zeď nářků je totéž jako, že Čína nemá nic společného s čínskou zdí a Egypt s pyramidami. 
    UNESCO svojí rezolucí ztratilo poslední zbytek kredibility. Myslím, že historická fakta jsou silná a že pravda fakt si najde cestu a co vám prezentuji, jsou skutečná fakta.
 
Ohlasy čtenářů na serveru dreuz.info.
Rico:  Při rychlosti, s jakou se Evropa islamizuje, můžeme brzo očekávat, že tato UNESmosque přejmenuje římské kostely, Pompeje i řecké temply. UNESCO je skutečný azyl bláznů, kdo platí tu luzu?
Cobut Stephan: Bohužel hrůzná realita, naše politika je prohnilá a zkorumpovaná; tato Evropa by měla dostat Nobelovu cenu lži a podlosti.
Barakat: Egyptští Arabové nemají žádnou vazbu na pyramidy, zničili většinu monumentů nebo z nich nadělali mešity. Koptové jsou svázáni se starým Egyptem,
    

Žádné komentáře:

Okomentovat