středa 30. listopadu 2016

cenzura maas

Cenzura levičáků

Německo není pouze mistr světa v exportu, ale i v cenzuře, píše se na serveru pi-news.net. V r. 2013, německá cenzura zablokovala 61.5%  všech tzv. TOP-1000 video na YouTube. Odhaduje se, že pro letošní rok cenzurované procento naroste na 70%.
Německá cenzura je pod komandem levičáckého ministra justice a proimigračního agitátora Heiko Maase. Podle publikované statistiky je cenzura v Německu čtyřikrát intenzívnější než v Súdánu, dvanáctkrát vyšší než v Afghánistánu a ve Vatikánu.
    Maas operuje článkem 2, add. 5, základního zákona: ...tato práva (svoboda vyjadřování) mají svá omezení ve všeobecných ustanoveních zákona, v zákonných ustanoveních k ochraně mládeže a osobní cti. V důsledku evidentního zneužívání zákona levičáky Maas a spol. je v Německu dostupných pouze 38.5% youtube videí, která běžně cirkulují v jiných zemích. Němcům je efektivně bráněno vytvořit si svůj názor a jsou svým způsobem drženi v informační demenci.
    Převážně cenzurují kritiku všeho islámského a výhrady proti masové imigraci. Juedische Zeitung píší, že protižidovská nenávist se v německém web prostoru šíří bez omezení. Turecké televize a rádia emitují do německého prostoru a komentáře německých Turků kypí antisemitismem, např. na facebooku trtdeutsch.  Rozhlasová stanice TRT DEUTSCH šíří o Izraeli nejen pomluvy, ale i nebezpečné lži, které doprovází (turecko)německé obyvatelstvo tirádami antižidovské nenávisti. Ministr Maas a jeho proislámská kohorta je v tomto případě netečná. Mladí muslimové jsou přece v Německu dobře integrováni – touto propagandou krmí mocenská kasta německý národ i samu sebe.   

Žádné komentáře:

Okomentovat