neděle 4. prosince 2016

freiburg

Zavražděná ve Freiburgu..

Koncem října nalezeno blízko Freiburgu tělo 19leté Marie L. Znásilněna a zavražděna. Podle rekonstrukce činu byla znásilněna a poté utopena v říčce Dreisam. Pachatel je od před včerejška v base. K odhalení dovedl policii 18cm dlouhý pachatelův černý vlas. Policie se soustředila na okolí autobusové linky S1 a prověřovala DNA širšího kruhu lidí. 1400 bylo testováno. Pachatelem je 17letý Afghánec, loňského roku využil pozvání Merkelové. S policií měl již co do činění, byl obviněn z násilí, ale prý se to neprokázalo.
V politickokorektním bulváru das Bild píše zástupce šéfredaktora Tom Drechsler: „Na sociálních sítích již vynesli soud. Nebýt uprchlíků, Marie by žila. Přijali jsme milion lidí, prošli válkou a jsou traumatizovaní. Jsou stejně nebezpeční a násilní jako my. Činili jsme správně, Angela Merkelová má pravdu“.
    Naštěstí pro image Německa tento bulvár je v čtenářském propadu. Násilí a vraždy jsou pro bulvárního pisálka normální. Vraždy mají zdůvodnění a Merkelová má pravdu i když vede národ k této katastrofě. Ne nadarmo nazývají Němci tento tisk „lži-tisk“. Podle pi-news.net Merkelová nese osobní zodpovědnost, pozastavila platnost článku 16a., add 2., základního zákona a svoji libovůli povýšila nad zákon – překročit státní hranice může kdokoliv.
   Vůbec město Freiburg (230000 obyvatel) je hotspotem zločinu v dnešním Německu, lépe se vyhnout městu i okolí. Ve freiburgské čtvrti Ebnet 30. října sexuálně zneužita a těžce zraněna 13letá skupinou šestnáctiletých Turků s německým občanstvím. Té samé noci na nedalekém místě zneužita 15letá skupinou 8 mužů, z místa činu uprchli.
Informační server ET chronologicky sumarizuje zločiny ve městě.
6. 11.: 29letá při joggování, znásilněna a zabita.
3.11.: Hádka mezi 4 Afghánci, jeden z nich vytáhl nůž a tři ostatní těžce poranil, je na útěku.
2.11.: Muž bez přístřeší přepaden a oloupen. Popis pachatele – Turek nebo Arab.
24.10.: Muž z Gambie se pokoušel, asi neúspěšně o mladou ženu, ubránila se a prokurátor nezahájil stíhání – nic moc se prý nestalo.
24.10.: 62letý Afghánec se pokusil ve sprše na plaveckém stadionu o 8letého, ten se bránil a přivolal pomoc. Policie zahájila stíhání.
20.10.: Ozbrojený střet mezi dealery drog – muž z Nigeru zatčen.
16.10.: Maria L., znásilněna a zavražděna, pachatel z Afghánistánu předevčírem dopaden.
12.10.: Muži jižního vzhledu (Afrika, Blízký východ) zbičovali 51letého Němce, který na následky zranění zemřel, policie pátrá po pachatelích.
Atd...


Žádné komentáře:

Okomentovat