pátek 16. prosince 2016

mainstream

Antisemitismus a politickokorektní diktatura mainstreamu

V Haolamu píše šéf kulturní rubriky il Foglia Giulio Meotti. Zlaté časy svobody projevu? Každý den miliarda tweetů, facebook a nesčíslně blogů. Pod touto fasádou lze pozorovat dramatické přiškrcení svobody projevu. Z londýnské Mall Galleries vykopli odvážné práce umělkyně Mimsy poté, co je policie označila jako štvavé. Ve Francii se školním dětem vtlouká do hlavy, že středověcí křižáci byli kolonizátory a skrz naskrz špatní. Negování všeho francouzského a hlavně židovsko-křesťanských kořenů kultury zničilo současnou francouzskou školu a položilo základ, na němž vzkvétá islámský extrémismus.
    Nikdo nemůže popřít, že Francie čelí islámskému obléhání. A priorita socialistické vlády: Omezit svobodu projevu anti-interrupčních militantů.
     Politickokorektní diktatura nastolila dva principy: Svoboda projevu může být beztrestně omezena, pokud se někdo cítí uražen. Platí dvojí morálka: Některé menšiny, především muslimové mohou proti křesťanům a židům říkat cokoliv. Oni neuráží.  
    Islámský extrémismus nemá lepšího spojence než tuto polotickokorektní cenzuru: Oba dva chtějí potlačit každou kritiku islámu a obhajobu západního osvícenectví a židovsko-křesťanskou kulturu.
    Twitter zřídil vehikl intolerance, vytvořil radu pro bezpečnost a důvěru. Připomíná to saudskoarabskou radu pro ctnosti a prevenci. Plášť politické korektnosti skrývá vítězný postup politického islámu. 
     Studenti londýnské City university, jinak školy britského žurnalismu, vykázali z kampusu noviny Sun, Daily Mail a Express. Jejich zločin? Objektivní líčení migračního problému a údajné islamofobní články. Podivné. Studenti renomované školy zavedli sebecenzuru ve velkém. Noviny pravého politického spektra zakázány.  
   Režizér David Cronenberg nazval tuto politickou korektnost po vraždách v Charlie Hebdo podivně spletenou. Je to smrtonosný ideologický jed v 21. století. Omezené a směšné. Dělá nás slepými k radikálnímu islámu, který pochová naše kulturní a duchovní hodnoty.  
    Nesčíslné útoky muslimských extrémistů dokazují, že multikulturní svět je fikcí. Politická korektnost vyzbrojuje islamisty. Západní elity krmí Třetí svět ideou viny západu na kolonialismu.
     Umělkyně Mimsy (identitu skryla). Výstava v Londýně. Malá plyšová zvířátka, piknik v trávě. Nejsou si vědoma plyšových teroristů se zacílenými puškami. protagonistou těchto scén je rodina hadrové panenky žijící v kouzelném údolí. Ozbrojenci v podobných kostýmech jako bojovníci islámského státu údolí přepadnou. Výstavu v Mall Galleries už neuvidíte. Provokovala a štvala. Můžete se utěšit "velkým" uměním Jamie McCartney – Great Wall Vagina – devět metrů vysoké ženské genitálie, méně provokativní a neštvavé. Po policejní radě (příkazu) Mimsy stažena z programu londýnské výstavy a nahrazena vagínou.
    Španělský fotbalový mančaft Real Madrid. Po dohodě s arabským sponzorem z Abu Dhabi stáhli kříž se svého znaku. (Konsekventně by měl civilizovaný Evropan stáhnout ze svého programu Real Madrid. Ať jim na fotbal chodí muslimové).  
    Kellogg (cereálie) přestal inzerovat v Breithartu. Prý tyto noviny nesdílí jejich hodnoty. Kšeftmani z byznysu samozřejmě mohou inzerovat kde chtějí, ale aby rozhodovali kdo sdílí jimi deformované morální hodnoty? 
    Knihovny na amerických univerzitách. Varování na knihách. Ovidius neodsoudil znásilnění. Stanford University s tím začala již v 1988 – Dante, Homér, Platon, Shakespeare a jiní velikáni civilizace – vyškrtnuti z univerzitního Curricula – jsou rasističtí, sexističtí, reakční, represívní. Rétorika této univerzity zcela v intencích islámského fundamentalismu.   
    Ve Francii jsou velké postavy jako Karel Veliký, Jindřich IV., Ludvík XIV. a Napoleon  tabuizovány a téměř vyškrtnuty ze školních učebnic. Organizátoři francouzského školství to nahradili historií středověkého Mali a jiných afrických kmenových knížectví. Křižáci jsou odporní kolonizátoři. Ve Francii po tomto řádění politickokorektních ve školství kvete islámský extrémismus. Socialistická vláda za čtyři roky svého řádění omezila katastrofickým způsobem svobodu veřejného mínění. Změna osnov pod komandem ministryně školství marocké muslimky Belkacem atd. 
    Ve Francii, USA, Británii se nastolila atmosféra nenávisti proti svobodnému názoru a idejím. Důsledkem je něco, co spisovatel Bret Easton Ellis nazývá „generací slabochů“. Degradace západního kritického myšlení a bigotní převýchova mas pomocí likvidace vlastních dějin a nenávisti ke skutečně liberálním hodnotám. V politickokorektním universu jsou konzervativní myslitelé nebezpečnější než ISIS stoupenci. Boris Johnson to nazývá „Boko Haram politická korektnost“.
   Newyorský univerzitní profesor a velký talent Michael Rectenwald, který ironizuje politickou korektnost, na naléhání svých profesorských kolegů propuštěn z university (NYPost: před krátkým časem děkan fakulty po protestech studentů přišel k rozumu a profesorovi obnovil úvazek).  
   A až absurdní politická korektnost (zvrhlost). Hudební skupina „Eagles of Death Metal“, která hrála v Bataclanu v okamžiku islamistického útoku, má zákaz vystupování ve Francii na hudebních festivalech. Důvod: Jesse Hughes, frontman skupiny poskytl polickonekorektní interview po islamistických vraždách, které viděl zblízka. Popsal pasívní slabošský dav očekávající své řezníky. Žádný pokus o obranu a o akci. Po dlouholetých masážích politickokorektních hrozný důsledek.
    Jim Hoft, homosexuální žurnalista, tvůrce oblíbeného blogu Gateway Pundit suspendován na YouTube. Twitter se stal vehiklem nové netolerance - suspendoval konto prominentního kritika islámského fundamentalismu brilantního Milo Yiannopoulose - islámské fundamentalisty, kteří útočí proti homosexuálům Twitter nesuspendoval.
    

Žádné komentáře:

Okomentovat