sobota 14. ledna 2017

blok levice

Fašizoidní..

Termín, který ještě před pár lety vypadal jako protizápadní propaganda zpracovaná metodiky ideologického oddělení ÚV komunistické strany. Směšný termín. Neadekvátní a s moderní dobou nemá nic společného. Evropská unie nás osvobodila od podobných hloupostí? Skutečně nás od podivné terminologie osvobodili vnuci osvětimských vrahů spolu se synem nazi organizátora židovských transportů z velkovévodství? Je to vůbec geneticky možné?
    Ve čtvrtek měl mluvit  v Magdeburgu na univerzitě na pozvání studentské skupiny šéf frakce AfD v zemském sněmu  André Poggenburg -  200 extrémně brutálních levičáků mu vystoupení znemožnili, s požehnáním vedení Uni. Podobně výpady proti opozici a režimním kritikům jsou téměř každodenní. 
   Institut politické vědy berlínské univerzity – docentka Eleonara Mendivil: Stát Izrael je koloniálním projektem evropských židů, palestinský teror je oprávněný. Kdo s tím nesouhlasí bude mít na berlínské univerzitě problémy.
    Politickokorektní v definici nejextrémnějších. Aplaudující studenti i profesoři jedné všezahrnující ideji nové společnosti. Profesoři, kteří nepřijmou předem režimem předepsaná řešení a slogany jsou skandalizováni, studenti jim (povinně) bojkotují přednášky. Saudi v Německu financují univerzitní centra společenských věd, farmaceutické koncerny centra zdraví.  Německá politickokorektní perverze nevytvořila pouze nová pohlaví, ale vymyslela novou společnost a realitu a usurpovala celou státní strukturu včetně soudů. Všechny encyklopedie se shodnou: začínající fašismus v nejextrémnější podobě.
   Charlotte Knobloch, předsedkyně židovské asociace v Mnichově: Otevřený a brutální antisemitismus v Německu mě šokuje. Je nesnesitelný a všudepřítomný. Židé se začínají obávat pogromů. Muslimové importují do Německa nenávist, která je strašná. A neintegrují se. Agresívní a militantní, nenávistí pomalu bortí německou liberální kulturu. Aliance mezi islamisty, nacisty a levičáky – nenávist k Izraeli spojuje fanatické ideology pravicové, levicové a islámské provenience. Bylo tomu tak vždycky.  
    Pi-news a Jeruzalem Post komentují soudní rozhodnutí s antisemitskými žháři.
V Německu se etablovala protižidovská nenávist a v létě 2014 vrcholila tragickou událostí. 29. června 2014 zapálili tzv. Palestinci wuppertalskou synagogu a hodili více molotov-koktejlů do jediného vchodu.
  
Proces se zločinci probíhal ve Wuppertalu. Pi-news: Jako by nestačila hanebná a nesnesitelná podpora německé politiky nestoudným rezolucím OSN  tzv. kritiky státu Izrael vedoucí až k bojkotu státu. Tolerování a  sympatie k vpádu antižidovských muslimských hord. Nenávistný protižidovský slogan nejprimitivnějšího typu na německých ulicích.
   O
třesný rozsudek. Soud naznal, že se nejednalo o žádný antisemitský akt, ale legitimní demonstraci nesouhlasu s politikou Izraele. Zločinci dostali dvouletou podmínku a 200 hodin veřejně prospěšných prací.   Prokurátor se odvolal, ale düsseldorfský vrchní soud potvrdil výrok nižší instance.
   Pi-news: „Co je to vůbec za národ jehož jménem se německé soudy ohání?“
   

Žádné komentáře:

Okomentovat