čtvrtek 19. ledna 2017

brexit

Theresa May: Stop EU německým kasárnám

Mezinárodní měnový fond minulý týden publikoval statistiky ekonomického růstu zemí EU, Británie je na tom nejlíp (HDP roste o 2%). Donald Trump přislíbil Británii rychlou obchodní dohodu. Brexit může být inspirací ostatním EU zemím. Síla starého kontinentu spočívala vždy v národní diverzitě, v německým kasárnách je možná jenom multikulti gender diverzita. 
   Evropskounijní ministerstvo propagandy a jeho mediální trouby v EU zemích omílají dokola, že se Británie propadá do jakési krize, zatím ji ovšem nedokázaly reálně pojmenovat.  Psychologie EU propagandy je zvláštní, stačí  si přece přečíst britské noviny a vše je jasné, nebo sednout do autobusu a udělat si v Londýně týdenní dovolenou. Přesto velká část kontinentální populace věří televizním a novinovým wipkám a jejich trapným pořadům. Komunistické režimy zbytečně vydávaly energii na hraniční ploty, stačila trochu svižnější propaganda inspirovaná JoGoebb ministerstvem a komunistická strana mohla vládnout do dneška.
    Nicholas Farrell v italském il Libero má dojem, že pondělní vystoupení Theresy May bylo epochální. Sympatie dějin míří do Británie a ke svobodě, pryč od německé tyranie. Je to úžasná zpráva pro každého Angličana, ale též pro každého Evropana, který není zrovna Němcem. Theresa May řekla „Dost“ celým těm německým kasárnám „Evropská unie“.
    Velká Británie neopustí pouze svatý svobodný trh EU – ale též blahoslavenou  celní unii a nesmíme zapomenout, že též  bruselskou byrokracii a smradlavý Evropský soud. Pryč. Úplně a definitívně. 52% Britů pro to hlasovalo v referendu a Mayová to naplní. Jak je úžasné pozorovat, jak politika realizuje lidovou vůli. 17.4 milionu Britů nehlasovali pro soft Brexit, jak se nám snaží namluvit evropskounijní přívrženci.   
    Hlasovali pro Brexit, protože chtějí kontrolu nad svojí zemí a především nad svojí hranicí, aby zastavili smrtonosnou imigraci, která stejně jako ekonomicky perfidní společná měna znamená existenční hrozbu.  Mayová se rozhodla vykašlat na matné výhody přístupu k tzv. svobodnému evropskounijnímu trhu. Cenu požadovali příliš vysokou – volnou cirkulaci osob.
    Brexit připomíná rok 1940, kdy Británie válčila samotná proti nacistickému Německu, ale nevzdávala se a nakonec Raf smetl nad Kentem a Doverem německou Luftwaffe. Dnes jako tenkrát je Británie majákem v teutonické mlze, majákem k záchraně pro ostatní, kteří mají odvahu. Ve své řeči v Lancaster House vzkázala Mayová předákům EU: „Nechcete k nám být velkorysí, roztříštíte se na střepiny“.
   Teresa Mayová se rozhodla, že nebude usilovat o dohodu pro setrvání v jednotném EU trhu, požadavky Unie nemůže Británie akceptovat. Bossové Unie se rozhodli, že Británii potrestají, aby zabránili v podobné cestě jiným. Lepší žádná dohoda než špatná dohoda.
   Britové na ostrovech se nikdy neomezovali na kontinent. Evropská unie dominovaná tím nejhorším způsobem Německem jim nemohla stačit. 
Komentáře čtenářů listu il Libero:
   Livec. Zapomíná se na jednu věc – existuje něco, co se nazývá DŮSTOJNOST, tu Angličané nikdy neprodají. Obdivuji se jim a nelíbí se mi, že nejsem Angličan. NIKDY NEPODLEHNOUT NĚMCŮM, RADĚJI ZMĚNIT KONTINENT..
   Patrenius. Nemám pochyby – Němci jsou inferiorní rasa. Dvakrát proměnili Evropu v jatka, nyní když už panzerdivisionen nejsou v módě, proměnili Evropu v jatka politicko-ekonomická..

Žádné komentáře:

Okomentovat