čtvrtek 16. února 2017

mnichov mccain

Postpravda, postcivilizace a nejlíp flaška piva..

Profesor Wolfgang Ischinger založil v r. 2011 akciovku Stiftung Münchner Sicherheitskonferenz a je jejím jednatelem. Proč ne? Firma je to úspěšná, každý únor organizuje v Mnichově tyátr velkého rozsahu - v kostýmech znalců mezinárodní bezpečnosti se tam prezentují globalisté, politruci, kancléři, ministři, levicoví ušlechtilí plus svatí zloději thajských a jiných miliard.
    Profesor Ischinger pracuje i v mezičase, dává náhledy německým televizím. Minulý měsíc se publikum ZDF od něho dovědělo, že Británie padla do hluboké krize a je v rozkladu. Polská uklízečka v londýnském Hiltonu to dokomentovala – profesor dostal průjem z hotelové snídaně a dospěl k závěru, že Británie je kaput. Nesrazily ji ani střely typu V-1 od jeho příbuzných a profesor bude muset rychle vystřízlivět.
    Na minulých konferencích – jednání obvykle přenáší německé televize -  byla pozoruhodná jedna věc, urážení ruských přítomných účastníků davem přítomných, o jejichž IQ se dalo pochybovat, hystericky aplaudované televizními wipkami. Soudný pozorovatel musel na jedné minulé panelové diskuzi obdivovat chladnokrevnost ministra zahraničí Lavrova, adekvátní reakce na skuhrání přítomného davu v myšlenkové hře – třeba si otevřít flašku piva nebo vodky a začíst se na pódiu do Mandelštamových básní.
    Sejdou se tam altos cargos (těžké váhy), jak říkají černoši na Kapverdských ostrovech. V minulých letech Mario Monti, dnes již politická mrtvola a významný architekt italské hospodářské katastrofy; Josef Ackermann, podvodník velkého gusta, prezident Deutsche Bank, banky, která nafoukla svá depozita 2000krát, hrozí mu basa; tlachal a patolízal Merkelové Steinbrück, nedávno ho pomazala na německého prezidenta; velký manipulátor a zloděj Soros, zatím mu hrozí peklem jen pánbů; Carl Bildt, architekt švédské imigrantské katastrofy a zkázy národa Śvédů; Solana nesmí chybět, má velké zásluhy, coby generální tajemník NATO bombardoval Bělehrad – 4000 mrtvých a nezměrné škody, vyznamenal se i dál jako ministr zahraničí EU, tento velký antisemita nesmí do Izraele, usilovně se snažil zničit stát Izrael, naštěstí neuspěl.  
   18. února v Mnichově další kolo akciovky "Ischinger-
Sorosův mír ve světě". Témata významné konference k přečtení v uváděcí brožuře, lehce je odhadne i stará vajtyngrová z trboušan: ruský vliv ve střední a východní Evropě; čínský globální vzestup; kremelská kuchařka (vtipné); heavy metalová ruská diplomacie (polovtipné); kontrola internetu (nebezpečné);  lidstvo v pohybu – globální migrace a výhody z toho plynoucí (pro Sorose); globální pravidla ve světě klimatických rizik (referují pionýři větrných mlýnů).
    Válečný štváč a mentálně ne úplně v pořádku senátor McCain s kamarády je na cestě do Mnichova. Čest vyspekulovaným penězům a světu mír...     
       

Žádné komentáře:

Okomentovat