úterý 21. března 2017

pravo smrt

Právo vraždit a vyšetřovat se bude až v Den posledního soudu

Levicově zelené anti-matky mají podivné představy o fungování přírody a přirozenosti.  Právo na sex je hlavní, osvobodit své instinkty a chtíče, těhotenství tyto bezpohlavní ženštiny považují za přítěž. Kdysi se říkalo ouvazek, ale tenkrát skrytý smysl termínu vyjadřoval noblesnější hodnoty než je totální perverze evropskounijních a amerických zeleně levicových feministek.
    Levicové furie považují zavraždění nenarozeného dítěte za  nezadatelné právo ženy, za poslední stupeň v osvobození ženy. Konečně ať toto právo furie z levicových a zelených partají osobně mají, jejich genetický potencál není z vyššího mravního principu moc žádoucí. Asistence ze strany lékařů by generálně měla být trestná a protizákonná. Představy levicově zelených furií o zákroku a důsledcích pro ženu a její psyché jsou naivní, démoni vraždy jsou vždy přítomní a psychika ženy je dlouhodobě narušena.
   Levicová zrůdnost bohužel ovládla poslední desetiletí veřejné mínění západního světa a důsledky nejsou dobré. Pokud se na počátku argumentovalo, že světové zdroje jsou omezené a je tedy nutné omezit počet lidí na planetě, pak interrupce nepřinesly omezení populační exploze v Třetím světě, ale decimovaly ty země, které s touto hrůznou ideologií začaly, Německo, Francii a konečně celý západní svět.
   Omezení populačního růstu dokáže na prvním zodpovědnost sama za sebe a za své děti. Rodina musí být zodpovědná za své financování, za živení svých dětí. V Africe i v Evropě. Sociální stát v levicově zeleném chápání narušil přirozenou společenskou rovnováhu nejen v Evropě, ale i ve Třetím světě. Solidarita západních států směrem k Africe může mířit pouze do ekonomiky jednotlivých států popř. do vylepšení státní administrativy, pokud západní země a organizace intervenují do sociálního života, kde se snaží implementovat své často perverzní egoistické ideje, vede to ke zborcení tradičních regulačních struktur. S katastrofickými důsledky pro všechny.   
    Prezident Trump zrušil financování prointerrupčních organizací, vliv USA na mezinárodní organizace je enormní a to vysvětluje protitrumpovskou hysterii prointerrupčních lobby. Evropská unie, která je v jejich vleku okamžitě reagovala – nahradí americké financování prointerrupčním zrůdným lobbistickým grupám. Evropskounijní demokracie v praxi. Na americké straně financují interrupční lobby hlavně hrstky miliardářů, jako Warren Buffet a Bill Gates, vedeni „ušlechtilými“ naivními představami. Trumpovo rozhodnutí se pravděpodobně dotkne i těchto zdrojů.
    Trumpovým rozhodnutím přijdou prointerrupční lobby v příštích čtyřech letech o miliardy dolarů. Tisíce prointerrupčních aktivistů a parazitujících politiků přijdou o dobrý job. Dalo by se očekávat, že Evropská unie se zamyslí nad interrupční perverzí a financováním lobbistických skupin. Opak je pravdou. Evropskou unii mají levicoví a zelení lobbisté pevně v rukou. Hlavně ještě větší nenávist proti Trumpovi. Komplici v této nechutné partii jsou i evropské křesťanské partaje, pokud nejsou přímo hnacím motorem.     
    Rychlá reakce v Bruselu, kde se počátkem března na popud Belgie, Dánska, Švédska a Holandska sešla vysoká konference s cílem nahradit americký finanční výpadek. 130 milionů eur okamžitě (do 2020 1.5 miliard) a jak jinak než z daní Evropanů. Podle levičáků a zelených je Evropská unie dojná kráva zavlažující jakékoliv jejich perverze. Amerika škrtla financování privátních prointerrupčních lobby a funkcionáři EU organizují náhradu. Jejich počínání je protizákonné.
    EU komisař Neven Mimica by měl vysvětlit občanům Evropy, co na sponzorské konferenci interrupčních lobbistů vůbec hledal. Komisař Neven Mimica: Nejdřív funkcionář v jugoslávském svazu komunistů, od r. 1993  u socanů. Od roku 2013 je komisařem EU za chorvatské socdemokraty, ve volbách v 2015 jeho partaj prohrála a je v opozici, Mimica je ovšem dál komisařem i když ztratil legitimitu.
    Neven Mimica by měl Evropanům vysvětlit proč mají např. financovat prointerrupční koncern IPPF, který v USA čelí závažným obviněním. IPPF mělo záměrně používat brutální metody zabíjení plodu, aby se orgány daly dál  prodat k transplantacím. Vyšetřovací výbor amerického kongresu formuloval obvinění i proti jiným podobným organizacím.
     Informační server Kathnet píše, že poslanec Evropského parlamentu Luigi Morgano žádal v interpelaci v EP blokování financování IPPF a přezkoumání obvinění amerického kongresu. Komisař Neven Mimica to odmítl. Evropská unie sponzoruje IPPF již řadu let. Koho oni v EU sponzorují se bude vyšetřovat až v Den posledního soudu. 

Žádné komentáře:

Okomentovat