čtvrtek 25. května 2017

hamed spisovatel

Obtěžují mě..

Nekonečné tlachy evropských novinářů a politiků. Napsal na svém FB egyptský publicista a spisovatel žijící v Londýně Hamed Abdel-Samad. Původně muslim, deklaruje se za ateistu, pochopitelně ho chtějí za to zabít. Je velmi originální – kvalita, kterou vládnoucí šeď v EU provinciích dávno zabila.
   Nemám rád teroristické útoky, od časného rána mě budí televizní reportéři a novináři všech možných i nemožných plátků a kanálů. Co prý na to říkám. Mohu vám jenom prozradit, že jsem to nebyl já. A nic nového co bych už dávno neřekl nebo nenapsal k tomu nemohu dodat.
    Proč bych měl něco říkat lidem, kterým jsem to už stokrát říkal, ale přesto dělají stále totéž. Nikdo z nich se nepohne ze svého komfortu. Muslimové budou dál opakovat, že to nemá nic co do činění s islámem a evropskounijní politici budou do nekonečna vyplkávat svou mantru: „Je to útok na naši svobodu, nedovolíme teroristům, aby změnili náš životní styl“. A prodávají ve velkém zbraně Saudské Arábii.
    Ale přece vám něco prozradím. Teroristé již změnili váš životní styl. Podívejte na letiště, na vládní budovy – obklopeny po zuby ozbrojenou gardou. Zasili strach do duší milionů. Tak vás zastrašili, že publikovat karikatury s muslimským obsahem vám strach nedovolí. Nejen, že se vysmáli a kopli do vaší svobody, ale klidně šíří a učí svou ideologii ve vašich školách. To je váš životní styl, který nechcete změnit, váš případ je beznadějný a nemohu už s vámi mařit čas.
    Evropa to zabalila. Už za vás nebudu bojovat. Budu bojovat sám za sebe, za svoji vlastní svobodu, za právo říkat co si myslím, kdykoliv a kdekoliv uznám za vhodné.

Žádné komentáře:

Okomentovat