pondělí 29. května 2017

taormina stan pivo

Velké myšlenky malé Němky

Z velké politiky rovnou do pivního stanu v Bavorsku. Za huhňáním u piva se skrývaly velké ideje, píší politkorektní bulváry. Uvítal ji oduševnělý aplaus a táhni k čertu též, to mimo stan. Dojalo ji to. Z nepřátelské Taorminy domů, mezi své. Seehofer z CSU zapomněl na horní imigrační hranici, a tak se cítila ještě líp. 
    Merkelová zmiňovala obrovské úsilí, které vynaložila při řešení imigrační krize. Další podobná úsilí je prý ochotna znovu podstupovat. Lid se má na co těšit. Lišácky pohrozila Seehoferovi, kašpaři z proimigračních organizací v Bavorsku nechala CSU ve štychu. Polepší se to. 
    Napravo od CDU a CSU už nemůže existovat žádná demokratická partaj, jenom zločinci, sdělila Německu. Potěšila i evropskounijní provincie, mír v Evropě není samozřejmostí. Časy kdy jsme se mohli spolehnout na spojence za oceánem jsou nenávratně pryč, ale nevadí, je to tak lepší, jsem tu já. Vezmeme (vezmu) osud do svých rukou. 
    Generální sekretář CSU Blume k Merkelové: „Jste vůdkyní svobodného světa“.  Kdysi něco podobněho v bavorském pivním stanu říkali říšskému lovčímu Goeringovi a jak to dopadlo s jejich svobodným světem.
    Co vlastně tato duševně vyprázdněná spolková kancléřka v Taormině čekala? Společné prohlášení jak velkým obohacením pro Evropu jsou její „uprchlíci“ a jak se bez její politiky světové klima rychle zhroutí.
    Basler Zeitung napsal o taorminském setkání: "Pokud nejsou politici západního světa ochotni a ani schopni zabránit tomu, aby byly vražděny malé holčičky...z politických důvodů od islamistických vrahů, pak jsou zbyteční a škodliví. Státy a organizace, které negarantují svým občanům bezpečnost, nemají žádnou hodnotu; politická elita, která selhala ve všech otázkách, které nás tíží, je vadnou elitou a musí být velmi rychle vyměněna".
    Je velkou Trumpovou zásluhou, že ozřejmil celý evropskounijní podvod. Proč Němci lpí na poloslepé a polopomatené Merkelové je záhadou, konstatuje informační server vysoké kvality pi-news.  
 

Žádné komentáře:

Okomentovat