pátek 16. června 2017

nemka psychologie

O chromozom víc..

Není to žádné neštěstí, ani ten jednadvacátý, spěchejte do Bonnu na místní uni. A co třeba doktorát z psychologie? Nikoho tam nemusíte podplatit jako kdysi v hlavním městě piva, v Bonnu vám dají stipendium a rychle i doktorát. Příběh Erika X, 31 let z Ghany a renomované psycholožky, Němky samozřejmě. V Bonnu Erik brutálně znásilnil mladou ženu.
V politickokorektním multikulti bulváru Expressu se k případu vyjadřuje psycholožka s reputací Lydia Benecke. A vysvětluje přitroublým Němcům, tedy těm, kteří mají ještě mozek v normální formě, jak silně jsou přitroublí. Jak se mají chovat k neobyčejně kvalitním lidem černé barvy, kteří v přetlaku vnitřních tlaků sáhnou po noži.
   Erik 2. dubna ohrožoval mileneckou dvojici a pak před očima muže mu brutálně znásilnil přítelkyni. Erik uprchl z Ghany do Německa poté, co zavraždil švagra ve sporu o dědictví. Merkelová a její klan tyto lidi vydává za uprchlíky a nutí i jiné země pomocí servilního aparátu EU, aby tyto přijímaly. Erik sedí v base ve zvláštním oddělení. Když mu totiž bachař hodlal vzít zapalovač, Erik mu rozbil hubu.
   Německá psycholožka Benecke, multikulti renomovaná, to vysvětluje. Pachatel je příležitostným násilníkem, má to být psychologická kategorie. Pachatelé tohoto typu mají dissociální osobnostní strukturu, necítí soucit ani pocit viny, jsou to prostě zdraví impulzívní kluci. A na rozdíl od nudné rasy Němců jsou velmi bezprostřední a neotálí s tím (se sexem). Berou si ženy (znásilňují) zcela spontánně, při první příležitosti a násilí není u nich prvotní, je to doprovodný jev jejich chuti.
    Při odporu klidně i zabijí, ale to se prý neděje ve všech případech. Pokud se oběť totálně poddá, pak násilí nepoužívají, asi vlastní zkušenost dovedla renomovanou multikulti psycholožku k tomuto úžasnému poznání. Partnerovi znásilněné se nic nestalo, klidně přihlížel znásilňování své přítelkyně. Zbabělost, která volá do nebe nebo i do pekla, vydává psycholožka za prototyp správného chování v podobných případech. Klidně na tyto typy analýz můžete mít o i tři chromozomy víc.  

Žádné komentáře:

Okomentovat