pátek 2. června 2017

trump klima

Donald Trump vivat..

Včera večer dal prezident vědět světu a Americe, že s pařížským klíma nesmyslem je amen. Dokonáno jest, žádná perverze si nemůže dělat nárok na univerzální imperativ a je – a bylo tomu tak vždy v dějinách - nevýznamná. Všichni svatí socani, rádoby křesťani, eko nacisti a islámobamisti dostali mrtvičný amok a snad to nepřežijí.    
   Abych ochránil Ameriku (v rozum ve světě) rozhodl jsem, že USA vystoupí z pařížských dohod. Zelený klimatický fond by stál Spojené státy gigantické sumy, 300 miliard dolarů a 6 milionů pracovních míst. A dopad na životní prostředí by se stejně blížil nule.
    Pařížské dohody povolily Číně ještě 13 let jakoukoliv výši jejich emisí. Indie má dostat od západního světa miliardové finance, aby pouze částečně dodržela emisní kvóty. Čína může dál stavět stovky uhelných elektráren. Indie může do roku 2020 zdvojnásobit uhelnou produkci. A USA se mají omezovat a platit.
    Ztracená americká pracovní místa se měla přenést  do jiných zemí. USA by měly omezit svůj průmysl. Jaká absurdita pařížských dohod – Amerika omezí emise a v Číně vzápětí narostou. Země s nejvyšším emisním potenciálem dostanou moc nad americkou ekonomikou. Stovky miliard z klimatického fondu plus miliardy rozvojové pomoci poplynou anonymním způsobem do zemí, které nikdy nikomu nedaly ani cent. Bez kontroly.   
   Amerika samotná má obrovské dluhy, americká infrastruktura není v dobrém stavu, města nemají dostatek policistů atd., nemůžeme si dovolit plýtvat americkými penězi.   

Žádné komentáře:

Okomentovat