neděle 20. srpna 2017

usa radikalismus left

Levicoví radikálové zničí USA a americké dějiny

V pi-news píše novinář, který si říká KEWIL. Nestoudný, levicově extrémní Spiegel předkládá Němcům Trumpa jako duchovního člena Ku-Klux-Klanu, stejně jednooké a s levičáky sympatizující  noviny Frankfurter Allgemeine nikdy nezmínily žádného rudého násilníka v Charlottesville. Levičáci, komunistické bojůvky, násilní rasisté proti bílé rase jako „Black Lives Matter“ a Antifa zažívají přitom v USA boom. 
   Ještě před deseti lety žádná Antifa v Americe neexistovala, koncem tisíciletí se ztráceli „antifašisté“ někde ve slumech, dnes je jich podle odhadů 15000, jsou stejně tvrdí a násilničtí jako v Německu. Lži, denunciace, násilí proti všem, kteří myslí jinak atd. V boji proti svobodě myšlení mají silnou oporu v rudých univerzitách (např. v Berkeley), v levicových amerických médiích, v Hillaryných demokratech, v jednookých Silicon-Valley světových koncernech, nadmíru debilních hollywoodských atrapách (hvězdách), v miliardářích z Wall Streetu a všudepřítomným intrikánem Sorosem.
    Globalisté, „elity“ USA a kapitalističtí magnáti ruku v ruce s bolševiky. V USA nejsou jen tvrdě pracující bibli věrní bílí protestanti, ale i miliony Mexičanů a muslimů, které přišly v poslední době a černochů, kteří své společenské selhání vidí všude jinde než u sebe – jejich krédo: „rasismus je všemu vinen“.
    To všechno nás dovedlo na pokraj občanské války. Levičáci šturmují, historické monumenty v jižních státech Unie jsou doslova vyhazovány do povětří. Dějiny mají být přepsány, minulost smazána, monumenty Mount Rushmore, George Washingtona a další nemají mít cenu.   
 

Žádné komentáře:

Okomentovat