sobota 28. dubna 2018

pesticidy

Pesticidy z Bruselu

Evropskounijní politruci plus sto tisíc jejich spoluparazitů v Bruselu se vydávají za elitu, která má znalostní a rozhodovací monopol, v EU rozhodují v podstatě už o všem. Není oblast, kde by evropskounijní ideologie nezablokovala přirozený vývoj věcí a nevrhla systém do hlubokého marasmu. Z vědy se stala pavěda, z politiky fašizoidní diktatura, ze školství výrobna ideových kádrů a politickokorektních polomužů a antimatek,  EU zpolitizované zemědělství dlouhodobě brzdí přirozenou ekonomickou obnovu zemí třetího světa, dotované evropskounijní hovězí se dováží na Jamajku a ta nemá co vyvážet.
    Evropská unie dotovala desetiletí výstavbu hotelových pevností na levantském pobřeží, rozumná occupancy hotelových pokojů je tří měsíční. Španělsko se z tohoto typu ekonomie stále ještě nevzpamatovalo. Evropská unie sype peníze do ovocných plantáží v jižních částech Španělska, existují pouze dvě smysluplné hypotézy: buď jde v Bruselu o úplné idioty, nebo hodlají likvidovat v jejich očích zbytečnou část evropskounijní populace. Přiosladit póvlu skomírání vůní jahod. Odyseovi námořníci to přežili, byli uvázáni u stěžňů. Evropskounijní populace je sice uvázána u stěžňů farmaceutických korporací, ale bůhví co mají za stěžně.
    Pouze tři jahody ze třiceti jahod v německých supermarketech, jejichž chudší filiálky nás též živí, a tedy procento bude horší, neobsahují pesticidy. V 27 jahodách nejsou pouze pesticidy, ale i další jedy. Ekotest proveden v  Kauflandu, Aldi, Rewe. Ve zprávě ekotestu se říká, že testovali přítomnost až 500 pesticidů. Jahody vesměs pocházely ze super suchých oblastí jižního Španělska. Naděje na přežití se zvedne, pokud vydržíte u eko zprávy až do konce – jenom polovina jahod obsahuje echt nebezpečné, vysoce karcigenní látky. Polovina z nás přežije jahodovou dietu. V německém tisku se obzvlášť lekli látky zvané buprimat.
     Pesticidy nejsou ve Španělsku zakázány, EU diktuje téměř vše všem a že by zrovna na španělské pesticidy zapomněla, není pravděpodobné. Mají důležitý "ušlechtilý" záměr. Na některých testovacích místech se našly víc než čtyři miligramy pesticidů v kilogramu. V jižním Španělsku se pomalu proměňují některé oblasti v poušť, nejen nedostatkem vody, ale i v důsledku extrémně intenzívního zemědělství, produktivní kapacita  španělských oblastí se dávno vyčerpala. EU peníze se nevyčerpaly a dotuje se dál výstavba nových plantáží a zavlažovacích systémů, hrubě se narušila přirozená eko rovnováha španělských oblastí.
   Obrovská zemědělská produkce a nerespektování přirozených hranic jsou největším problémem. Je jenom otázkou jak rychlá a jak hluboká bude ekologická katastrofa způsobená zpolitizovaným zemědělstvím, dopad na zdravotní stav EU populace prohlásí EU politruci a jejich nohsledi za fakenews.

Žádné komentáře:

Okomentovat