neděle 17. června 2018

tunisan rizin

Obyčejný den a tolik radosti

Předevčírem při razii v bytě u Tunisana Allaha H. (místo policejní zpráva neuvádí) objevila německá policie jeden z nejnebezpečnějších jedů na světě rizin. Přítomní experti z Kochova institutu se tak vyjádřili. Islamista plánoval použití látky, řekl prezident Úřadu na ochranu ústavy Hans Georg Maassen. Policie prohledává v baráku další byty, náhodně totiž zjistili, že Tunisanův klíč od bytu pasoval i do dalších bytů. Má se za to, že tam má spoustu kamarádů ve zbrani. Policie Tunisana sledovala od počátku června, kdy si na netu zakoupil substance, z kterých se rizin dá vyprodukovat. Rizin podléhá režimu chemických válečných zbraní a je evidentní, že Spolková republika porušuje řadu mezinárodních konvencí, když se na jejím území vrcholně nebezpečné zbraně vyrábí. 
V Lipsku. David Min s manželkou a dcerou v sobotu při výletu kole v lipských ulicích. Zazvonil na tři arabsky vypadající mladší muže stojící v cestě. To neměl dělat. Vrhli se na něj i na jeho ženu jako vzteklí psi. Povalili je na zem a muže zbičovali, na volání o pomoc nikdo z kolemjdoucích nereagoval, asi ze strachu, že jim padnou též do oka. 
V Biberachu. Zatkli 19letého Somálce, prodával drogy ve velkém a zcela veřejně. Mimo to zjistili, že se už dopustil dalších pěti trestných činů.
Na nádraží v Hernu. 17letý přepaden 8 imigranty, měl jim vydat vše, co má u sebe. Zbabělost Němcům ordinuje už základní škola a média, ale udatný 17letý se severoafrickým zločincům postavil na odpor. Použili nebezpečný sprej a dosáhli svého. 17letý transportován do nemocnice, po pachatelích se pátrá.
Bad Gottleuba. Policie pátrá po neznámém s černou kůží. Termíny černý a nedej bože kůže, jsou navýsost rasistické, politkorektně a la EU&Merkel nahrazováno termínem "tmavé zabarvení".  Pokusil se o desetiletou. policie má podezření, že jde o téhož tmavozabarvence, který minulý pátek povalil na zem 16letou a užíval si.
Neumunster nádraží. 24letý Somálec obtěžoval cestující. Zřízenci ho vykázali z nádražních prostor, ale takticky se vrátil po ajzenpoňáckém fajrumtu k půlnoci a pokračoval v podivné činnosti dál. Zadržen policií.
Homberg. 25letý azylant z východní Afriky zmlátil a znásilnil 39letou ženu. Dotyčná podle šetření neopatrně muži vyhověla na jeho žádost o svezení, již během jízdy došlo k sexuálnímu útoku, po zastavení ji ranami přinutil k povolnosti a v poli brutálně znásilnil. Rozsáhlé policejní pátrání pachatele rychle dostihlo. Zodpovídá se z obvinění ze zločinu brutálního znásilnění a těžkého ublížení na těle.
Sankt Augustin. Policie zveřejnila snímky z veřejné toalety, tmavozabarvenec se pokusil znásilnit 12letého, ten se bránil a ubránil. Po zveřejnění snímků se pachatel přihlásil sám policii. Jedná se o 22letého Syřana, obvinění odmítl, leč kamery na toaletě vypovídají jednoznačně, byla uvalena vazba.
Spousta dalších radostí podobného typu např. v deníku Angely na Journalistenwatch. 

Žádné komentáře:

Okomentovat