úterý 3. července 2018

libye italie

Plán Salvini kontra evropskounijní mňouky

O víkendu třicetistránkové nic evropskounijních pohlavárů připomíná slavný román Alexandr Grina Cesta nikam. Neuralgickým bodem dění současnosti je Řím a muž Salvini, konečně přesně tak se vyjádřil minulý týden v Miláně Putinův poradce, myslí si to sám prezident. 
     Včera a předevčírem jednala v Tripolisu bilaterální libyjsko-italská komise zabývající se imigranty, které s tichým souhlasem, pokud ne přímo s finanční pomocí EU, pašují v tisících do Itálie zločinci všeho druhu. Závěry komise okamžitě realizované. Itálie ještě dnes poskytne libyjské pobřežní ochraně prostředky na zastavení imigrační vlny. 12 hlídkových lodí, auta a další materiál, včera večer závěry komise schválila italská vláda mimořádným dekretem. Druhým krokem bude vylepšení přístavní infrastruktury a imigračních center v Libyi, včetně výstavby budov. Všechno to oznámil včera večer v Tripolisu po zasedání komise italský velvyslanec Giuseppe Perrone.  Zabránit nelegální imigraci do Itálie a zabránit pašerákům smrti převážet lidi. Tripoliské koordinační centrum záchrany se stane centrálním článkem ochrany severoafrického pobřeží.
     A tvrdá odpověď z Bruselu. Jde o sabotáž? Jsou placeni finančními mafiemi? Kdo ví? Nikdo je nezvolil, usurpovali moc a rozhodují, Odporný mňouk Natashy Bertaud z Evropské komise, třicetiletá přihlouplá, plná huba ušlechtilých žvástů, si osobuje právo mluvit za Evropu. Co o ní ví? Podle této ženštiny se nikdy nebudou vracet imigranti do Libye, žádné evropské lodi je nikdy nebudou vozit zpět. Je to proti našim hodnotám (myslí hodnoty klanu, ke kterému patří), proti mezinárodnímu právu (lže) a proti evropskému právu (platnost azylových dohod Merkelová pozastavila), podmínky v libyjských táborech nejsou humánní a lidé musí být transferování (nekonečná lidská množiny do Evropy). Romové v Bulharsku, na východním Slovensku, staří s důchodem kolem devíti tisíc atd. čekají na urychlený tranfér do Bruselu, do stejné kantiny s Bertaudovou. 
     Bertaudová je hloupá, platnost azylových zákonů daných ženevskými konvencemi a dublinskými dohodami Merkelová a Komise pozastavily, hlavní bod současného sporu Merkelové s jejím ministrem vnitra spočívá přece v tom, že on tvrdě trvá na platnosti zákona a Merkelová trvá na platnosti nezákonné, nelegální imigrace. Tedy zcela prokazatelně Bertaudová důsledně lže nebo je nebetyčně hloupá, oba tyto důvody jsou dostatečně silným argumentem pro její propuštění.

Žádné komentáře:

Okomentovat