pátek 12. října 2018

primy prenos

Matteo Salvini v přímém přenosu

Bohužel v ČR se takový ještě nenarodil. Ze střechy Viminale (ministerstva vnitra). Grazie tutti, za podporu. Budu mluvit o tom, co jsme udělali, nebudu polemizovat s těmi, kteří mně napadají a uráží. Nemám na to ani čas, investuji veškerý svůj čas do práce. Co jsme udělali za 133 dnů? Na prvním místě díky, díky vám za podporu, za nápady i za kritiku. Dnes Sardinie: bláto, záplavy, musíme to okamžitě řešit. Pak provincie Trento a Bolzano – bezpečnost v Trentu, pošleme tam víc pořádkových sil. Každá kvestura v Itálii musí mít víc lidí, víc žen a mužů u policie. Kde najdeme peníze? Uřízneme je imigrantům, ušetříme okamžitě víc než miliardu. A to znamená 10000 lidí navíc v pořádkových silách. Příští dny jednám se speciálním prokurátorem X o korupci v Janově i o korupci na národní úrovni. Budeme jednat i o bandách, které parazitují na imigraci. Setkám se se stovkou podnikatelů z Confindustrie, kteří podnikají v Rusku, jak je podpořit. 
   Po polemikách začal platit dekret o bezpečnosti a rychlém odsunu kriminálních imigrantů, do nekonečna polemizovat s levičáckými profesorony z univerzit, s  levičáky z médií a bývalé vládnoucí partaje nemá smysl. Bude větší bezpečnost v ulicích, máme plné zuby těch, kteří kradou a znásilňují. Basta.
     Fotbalové kluby budou muset víc přispívat státu, který zajišťuje pořádek na jejich stadionech. Budou muset procento z prodaných lístků odvádět do rozpočtu a přispívat na veřejný pořádek. Není možné, aby celá Itálie platila tisíce policistů, kteří zajišťují klid na stadionech.
      Boj s mafii až do konečného vítězství. Včera jsme zveřejnili, že jsme zabavili spoustu apartamentů v Catánii patřících mafii. Půjdeme ulici po ulici a budeme zabavovat těmto lidem majetek. Příští týden vyrazím do Palerma. Zabavili jsme tam tři pěkné vily na pobřeží, které dostane obec. V Calábrii jsme zabavili velkou vilu, Ndrangheta vyhrožuje policii, ať vyhrožují mně, já jsem to přikázal. Nepomůže jim to, tato merda nemůže mít v Itálii ani centimetr.
       Připravuji denní kontroly ve vlacích ItaliaNord. Není možné, aby v běžném vlakovém provozu, byl někdo zastrašován, vydírán a obtěžován. Odezva různých intelos se už dala slyšet - fašismo, rasismo - kdo platí lístek a nikoho neobtěžuje, nemá se čeho bát.
      Ekonomický manévr. Zákon Fornero (doba odchodu do důchodu) se změní. Do důchodu po odpracování 40 let, musíte mít právo na důchod, to je absolutně normální. Do důchodu odejdou starší lidé a získá se 400000 pracovních míst. Jsem hrdý, že má strana prosazuje sociální spravedlnost. Skuhrání Evropské unie a údajně levicových partají v Itálii je hanebné.
       Skuteční podnikatelé, ne filozofující paraziti, mi píší: změna důchodového zákona zdynamizuje trh s pracovní silou. Je to ekonomicky užitečné, stejně jako snížení daní malým podnikatelům.
       Spread, spread – masakr penzí, masakr pracovního trhu, masakr kupní síly. Po sedmi letech těchto masakrů stejně narůstal státní dluh. Mladí Italové emigrují, protože nemají práci, to je též důsledek špatných zákonů. Co radí Italům všichni ti intelektuální chytráci, kteří mi nadávají do ignorantů? Dvacet, třicet let jste měli zodpovědnost, kam jste zemi dovedli? Já jsem za tři měsíce srazil imigraci, všem těm podvodným kooperativám k odsávání státních peněz jsem strhl masku.
      Všem těm přechytralým géniům – respektujte Italy, malé výrobce, obchodníky, zemědělce. Fašismo, komunismo, rasismo – hoďte to za hlavu. Zdravý rozum.
       (Prochází se po střeše ministerstva a komentuje římskou scenérii). EUR, koloseum, ta palma na dvoře barokního paláce, stará, samotná, koloseum po straně!
     K práci, zítra odpoledne musím projít seznamem stovek realit, které se budou mafii konfiskovat.
     Mým cílem je vrátit Italy do pracovního procesu, od nového roku několik milionů lidí zaplatí menší daně a budou mít opravdovou práci, ne přechodný, prekérní úvazek. Kritiky EU mě nezajímají. Prezident italského penzijního úřadu Boeri vládu napadá kudy chodí. Přitom je to dobře placený státní úředník, měl by být neutrální, ať rezignuje a kandiduje do parlamentu, kde může prosazovat svoji politiku. Zákon Fornero je kultem levičáků a velkých financí, blokuje trh s pracovní silou. (Během přenosu dostane Salvini kritickou smsku od bývalého předsedy ústavního soudu a odpovídá mu). Profesóre, můžeme se konfrontovat statistikami nezaměstnanosti, bídy atd., ne dobrými úmysly.
      V prosinci má rozhodnou soudní tribunál jestli jako potenciální kriminálník budu čelit procesu. Důvod: blokoval jsem vylodění několika falešných uprchlíků. Požadují to levičácké partaje, levičácké noviny a intelos. Já požaduji pro Itálii: bezpečnost, práci, spravedlnost. Zpátky nepůjdu v žádném případě.

Žádné komentáře:

Okomentovat