čtvrtek 7. února 2019

salvini italie

Levicová paralýza

Chmurná zpráva pro demokratickou Evropu, zpolitizovaná italská justice se snaží zlikvidovat ministra Salviniho a způsobit pád italské vlády, politický proces s Mateem Salvinim je reálný. Speciální tribunál soudců žádá o zbavení imunity a soud s ministrem. V nejbližších dnech má hlasovat imunitní výbor italského senátu o vydání Salviniho soudům v případě lodi Diciotti. Salvini zakázal loni v srpnu lodi s imigranty na palubě vstup do přístavu v Catanii.  Rozhodnutí výboru potvrdí nebo zamítne plenární zasedání senátu. Většina poslanců koaliční M5s se vyslovuje pro vydání, s pomocí strany PD by vydání prošlo, znamenalo by to ovšem pád vlády. Italský premiér Conte vyjádřil Salvinimu podporu, prohlásil, že Salviniho rozhodnutí sdílela celá vláda.  
     Salvinimu se zakázem vstupu lodí s imigranty na palubě do italských přístavů a spoluprácí s libyjskými úřady podařilo snížit příliv imigrantů na minimum, dokonce twittoval, že poprvé po řadě let opustilo Itálii víc imigrantů (nucený odsun) než přijelo. Vyvolává to přímo běsnění levicových proimigrantských fanatů v celé Evropské unii.
       Imigranti přicházejí do Libye přes africké země, kde je často silná vojenská přítomnost evropských vojenských jednotek, hlavně francouzských, které imigrační pasáž snad záměrně ignorují, přitom je jasné, kam tyto tisíce lidí míří.
    Zablokovat tuto imigrační cestu by nebyl problém, ale Jourová, Juncker, Macron a spol. by museli chtít. Taktika pašeráků lidí na libyjském pobřeží je jednoduchá, vyvolat incident nebo nehodu a vyžádat si zásah lodí ong nebo lodí z evropskounijní mise, např. vzít si do bárky málo benzínu a vydá se SOS.  Hlavně se nechat dovést před evropský přístav a tam si vylodění vynutí nátlakové skupiny místních levičáků, církve, proimigrační partaje. Lodi ong ve Středozemí nikdo nezablokuje, důvod není znám. Libyjská pobřežní ochrana, která je velmi účinná při zachraňování a rychle vrátí imigranty zpátky do Libye,  je evropskounijními komisaři skandalizována.
       Lodi ong na své cestě k italským břehům plují kolem bezpečných tuniských a maltézských přístavů, záměrně je ignorují. Žádná loď ong operující ve Středozemí nepatří Itálii, Sea Watch 3 pluje pod holandskou vlajkou s německou posádkou, imigranty do těchto zemí nepřevezou. 85% imigrantů, kterým se podaří vylodit v Itálii, nemají právo na pobyt ani na azylový přezkum. Začne nekonečný proces jejich odsunu, sabotovaný levičáky celé Evropy. 
       Rektor palermské uni Micari neúspěšně kandidoval za bývalou vládnoucí partaj PD, tj. post-katolíci-komunisti, málo co v evropskounijním folklóru může být odpornější než tato partaj. Rektorovo gesto proti hrozné vládě deportující imigranty - imatrikuloval na univerzitu ilegálního imigranta, který žádá o azyl a zatím žádné povolení k pobytu nemá. Univerzitní oddělení tam organizují demonstrace proti Salvinimu a za neomezenou imigraci. Podle rektora: mobilizujeme se. Česko by mělo přestat uznávat diplomy tohoto zařízení. Italští profesoři hromadně, nejen této uni, jakoby tento typ proimigrační mobilizace byl jejich hlavním posláním. V drtivé většině levicovost těchto lidí převažuje nad odborností. Nezávislý soud a svobodná univerzita, nejsou to prázdné tlachy, společnost přece potřebuje  spravedlivé rozhodování o antispolečenských jevech a kvalitní výchovu vědeckých kádrů. Tlachy o nezávislosti soudů vedou k zpolitizování justice, nikoliv ke spravedlnosti. Demagogicky chápaná svoboda akademického prostoru vede k proměně akademických zařízení v agitační centra okresního formátu. Na prvním místě je zřejmá amorálnost akademických funkcionářů, nejen italských, de facto manipulují lidmi, kteří jsou na nich závislí. Max Weber v 1918 napsal „Nechte politiku mimo katedru, zabývejte se vědeckými fakty“.
     Nejen k vědeckým, ale i k faktům samotným mají levicoví akademičtí funkcionáři, infikovaní studenti a soudci dost daleko. Posvátný africký a muslimský imigrant na jejich oltáři. Co se za tím skrývá, to jejich vznešená ignorance nepotřebuje rozpoznávat, důsledky ponesou jiní, jich se to netkne, oni budou levicově tlachat a soudit dál. V Itálii většinu státních univerzit mají v rukou levičáci, vládne na nich kolektivní levicová identita, tento jev je patrný i v Česku, všichni studenti jsou nasměrováni do jednoho směru uvažování, neurolog LeDoux píše, že je to dobré pro lidi paralyzované mozkovou mrtvicí, jednostranný trénink paralyzované části těla.   

Žádné komentáře:

Okomentovat