pondělí 17. června 2019

co2

Hádej kdo jsem?

Byl jsem politickým činitelem, který přestal jíst maso, a stal jsem se jedním z prvních veganů.
Tak jsem miloval zvířata, že jsem dával přednost jejich společnosti před lidmi, chtěl jsem umřít se svým psem. Ještě jste mě nepoznali?

   Byl jsem hluboce přesvědčen, že lidská bytost neznamená víc než jakýkoliv jiný živý tvor. Jsem předchůdcem teorií rovnosti druhů, proti výlučnosti homo sapiens. Jsem kdo?
    Mé první opatření, když jsem se dostal k moci, bylo určené ochraně přírody. Ještě netušíte?
Nejsem lídrem francouzských nebo německých zelených, ale jsem Adolfem Hitlerem.
      Posedlí apokalyptičtí environmentalisté jsou přímými politickými a ideologickými dědici nacistů. Jejich permanentní propaganda klimatickému oteplování, která je denně přítomná v evropských mainstreamových médiích, která infikovala školní programy, nyní přichází se švédskou patnáctkou: „Budoucnost bude bez CO2 nebo nebude žádná“. 
      Luc Ferry píše o příbuznosti mezi radikální ekologií (deep ecology) a antikulturní ideologií nacistů. Současná ekologie je nesena egalitarismem a je humanitní, má však jednu chybu, není humanistickou. Hitlerovo dědictví se skrývá v podřízení infantilnímu a poslušnosti adolescentnímu evangeliu. Mediální (i politické) reakce nesvědčí pouze o pohrdání kulturními přenosy, ale jsou charakteristické pro nacismus, tato doktrína dává za pravdu mladým jenom proto, že jsou mladí.
     Světová ekologická ikona ze Švédska s evidentními stopami psychologických poruch, něčemu takovému by se svět před třiceti lety vysmál, dnes ji infantilní mediální a politický svět dospělých v Evropské unii vydává za zdravou reflexi klimatických problémů. Šéfové států a papež před ní šaškují jakoby byla oráklem, nábožně naslouchají jejím klimatickým zjevením. Všichni v zástupu za svět bez oxidu uhlíku. Mladost, to byl středobod v nacistické ideologii. A jednou z nejodpornějších nacistických specifik byla víra, že adolescenti a děti se od světa dospělých nemají moc co učit, ale právě naopak, dospělí se musí učit. 
     V degenerovaném Fuehrerově mozku, mládež byla avantgardou, která zachrání přírodu a zplodí novou humanitu, která bude znamenat totéž co zvířecí druh. Od dob Třetí říše se až klimatičtí fanatici odvážili zneužít dětí a adolescentů podobným způsobem, nacisté přesvědčili mladé, že dospělí jsou totálně zkorumpovaní a pouze oni zachrání svět, zneužili mladou energii a entuziasmus mládí k realizaci nejohavnějších cílů, které zná historie. Dnes pozorujem v EU něco podobného.  

Žádné komentáře:

Okomentovat