pátek 28. června 2019

emilia romagna abuse

Pedagogicko-sociální progres

Emilia-Romagna je italský region řadu desetiletí ovládaný EU servilní levicí PD (partito democratico) neboli katolík-komunisty, jak jim někdy říkají. Nenajde se oblast společenského života, která by fungovala normálním způsobem, jak  by předpokládala běžná racionalita. Grémia Evropská unie kontrolují úplně všechno, kromě jednoho:  pokroku, který se v jejich pojetí rovná šílené abnormalitě vedoucí k rychlé destrukci národních etnik. Směšné? Ne tak úplně.   
     Předevčírem zatčeno v speciální policejní operaci 18 lidí, včetně starosty Bibbiana, Andrea Carletti z levicové PD partaje. Vlivná neziskovka ONLUS, která má v programu sociální asistenci, pedagogiku a lidská práva, je implikovaná ve zločinu. Obvinění je velmi závažné – manipulace s dětskými mozky. Politici, lékaři, sociální asistenti a psychologové mezi obviněnými. Vydávali falešné atestace, aby děti mohly být  odejmuty rodičům. Otec tě zneužíval, vsugeruje psycholožka dítěti, apod. Policie zabavila u obviněných a v sociálních centrech velmi tristní materiál, např. dárky a dopisy rodičů dětem a opačně, které nikdy nebyly doručeny, děti byly odříznuty od přirozeného světa a byly jim za to nabídnuty vzdělávací programy neziskovky ONLUS. Obvinění vytvořili systém v němž se točily statisíce eur. Koncentrovali se hlavně na rodiny sociálně slabších, které jsou v evropskounijním sociálním ráji nejvíc ohrozitelné.
      Podle prokurátora Valentina Salvi se jednalo o dlouhé hodiny vymývání mozků na sezeních dětí s psychology, užívaly se i elektrické šoky, které měly měnit paměťové obsahy. Těmito metodami byla manipulována paměť a příběh dítěte o rodinných poměrech: falešné obvinění rodičů ze zneužívání, vykonstruované scény fyzického násilí, které měli nasměrovat dětský příběh proti rodičům. Nejen to, terapeuti se maskovali za strašidla a monstra, aby dovedli děti kam potřebovali a změnili jejich vnitřní přesvědčení a pocit. Výpovědi takto zmanipulovaných dětí neodpovídaly realitě a soud rozhodl o odnětí rodičům a předání jiným rodinám nebo sociálním centrům, prokurátor naznačil, že některé děti zde byly sexuálně zneužívány.
       Vyšetřování začalo v polovině roku 2018, kdy prokuratura dostala velký počet udání od sociálních pracovníků na údajné zneužívání dětí vlastními rodiči. Vyšetřování prokázalo, že šlo vesměs o falešná udání. Vznesená obvinění mluví o procesních podvodech regionální administrativy, zneužití pravomocí, falešná svědectví, zneužívání nezletilých apod. 

Žádné komentáře:

Okomentovat