pondělí 23. listopadu 2015

mrtvi

h..ttp://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4729651,00.html

Two months, 22 victims: The human cost of terror / Za dva měsíce 22 zabitých..

  Izrael počítá své mrtvé za poslední dva měsíce, v Jeruzalémě, Tel Avivu aj. Mrtví mezi 18 a 78 lety. 22letý Hadar Buchris včerejší, poslední oběť. Nožem, zastřelením nebo na vás najedou autem. 22 mrtvých, 192 zraněných z toho 20 vážně zraněných.
  První obětí poslední vlny vraždění byl 13. září  64letý Alexandr Levlovich.  Prvního října byla zabita manželská dvojice Eitam a Naama Heinkin před očima svých dětí. Pachatel - teroristická skupina z Hamasu. Poté Palestinec z jatek napadl sekáčkem na maso skupinu civilistů, zabil 59letého muže.

   V Be'er Shevě, 18. října, beduín z jižního Izraele vstoupil do haly autobusového terminálu, zabil 19letého vojáka a jeho zbraní začal střílet kolem, zranil spoustu lidí. Avran Asher Hasno, 54 let, jeho vůz byl atakován kameny, vystoupil z auta a zemřel převálcován osobním autem. Palestinec v autě tvrdil, že to byla náhodná nehoda, ale kamery dokázaly, že to byl teroristický útok.
  4.listopadu najelo osobní auto na skupinu policistů, zabit 19letý Benjamin Yakubovich. 13. listopadu, Litmanova rodina na cestě na svatbu své dcery,  po střelbě na vůz zabit 40letý otec a 18letý syn. Vůz palestinského zeleného půlměsíce (červený kříž) náhodně jedoucí kolem místa, vraždy ignoroval a neposkytl pomoc. O pár dnů poté, terorista vstoupil do budovy Panorama (obchodní centrum v Tel Avivu), v místě bohoslužby zastřelil 32letého rabiho  Aharona Yesayeva a 59letého Reuvena Avirama. Jen duchapřítomnost přítomných na bohoslužbě zabránila horšímu. Pár hodin poté Palestinec zahájil střelbu na skupinku lidí, zabil 49letého Yaakova, 18letého Ezra Schwartze a Shadi Arafa. Terorista byl zadržen.

Odpověď Evropské unie.

   Média Evropské unie tyto mrtvé  nepočítají, jde totiž o židy. Čteme o tom, že španělské soudy vydaly zatykač na Natanyahua, černošská prokurátorka mezinárodního soudu v Haagu zahájila stíhání Izraele - těžko říct co tahle ženština opět vymyslela.
 A v sobotu v Berlíně, z regálů největšího tamního obchodního domu  KaDeWe odstranili zboží, u něhož měli podezření, že se vyprodukovalo na Západním břehu. Sledovali rozhodnutí Evropské unie o bojkotu. Zvláštní, že právě zde. V r.1905 založil tento obchodní dům židovský obchodník Adolf Jandorf. Po telefonátu Natanyahua spolkové vládě, vrátili v kšeftě izraelské zboží do regálu. Mluvčí obchodního domu se šklebem sdělila Spiegelu, že chtěli na zboží jenom označit zemi původu. V sobotu. Politicko korektní Spiegel oznámil německému publiku, že pokud tam zboží zůstane, bude platit Německo Unii pokutu a co chudák daňový poplatník.
  Nad pokutou určitě bude Der Spiegel dlouho meditovat, ale oběti arabského teroru v Izraeli zapomene zmínit.

Žádné komentáře:

Okomentovat