neděle 22. listopadu 2015

nestoudna justice

h..ttp://www.ilfoglio.it/esteri/2015/11/22/spagna-israele-arresto-netanyahu-giustizia-pazza___1-v-135215-rubriche_c283.htm

Giustizia pazza  /  Nestoudná justice

   Z italského il Foglio se dovídáme, koho má dnes Europol ve svém hledáčku na prvním místě: Benjamina Natanyahu.
   Španělský soudce, člen nejvyššího soudu José de la Mata vydal zatykač na izraelského ministerského předsedu a dalších šest vysokých izraelských funkcionářů pro útok na flotilu  do Gazy v r. 2010. Mezi další stíhané patří Ehud Barak, Avigdor Lieberman, současný ministr obrany Moshe Yaalon a další.

Podle listu stojí za tímto zatykačem protiizraelští a propalestinští soudci a spousta podobně degenerovaných španělských neziskových organizací. Není to ojedinělé, loni málem v Londýně zavřeli Tzipi Livni, bývalou ministryni zahraničí,  permanentně se to opakuje v Belgii a jiných EU zemích. Izrael musí být obklíčen a izolován, Gerald Steinberg z  Monitoru píše: "Pro propalestinské aktivisty  je Izrael něco jako jižní Afrika v době apartheidu a nesmí být částí globální společnosti".
  Před několika dny prokurátorka povedeného mezinárodního soudu v Haagu Fatou Bensouda zahájila proti Izraeli vyšetřování kvůli "zločinům proti humanitě".  A to opakovaně, když u předchozích nepochodila. Připravují se soudní spory kvůli eliminaci teroristů v Izraeli.
   Ehud Barak to komentuje: " Kdo považuje likvidaci teroristy za zločin proti humanitě, žije v úplně převráceném světě". Soudce de la Mata si udělal jméno za nepodařeného socialistického ministerského předsedy Zapatera (jeden levicový spisovatel prohlásil, že nevadí, že je hloupý, hlavně, že je morální), kdy modernizoval španělskou justici a jak píší noviny, má vysoký veřejný kredit. Ve Španělsku existují webovské stránky (asi z peněz Unie), kam můžete nahlásit informaci o přítomnosti izraelských podezřelých.
   Dlouhodobá levicová ideologická intoxikace vede ve Španělsku ke zcela neadekvátnímu chápání skutečnosti.  Evropa žije ve strachu z teroru a španělský soudce stíhá izraelské státníky, kteří patří víc k Evropě než on a celá španělská justice. Evropská unie zapomněla na stud.

Žádné komentáře:

Okomentovat