čtvrtek 14. ledna 2016

landshut berlin

Na kancléřství.

  Nekonečné plkání Merkelové nemá konce. Hraniční kontroly v Evropě nejsou žádnou odpovědí, řekla ve Freiburgu v pátek.  Hluboce věřím, že musíme jít k jádru problému - ráj ve vesmíru nastolit, je to zadání století a evropskou povinností.
Není to tak složité, problém je pouze jeden - Merkelová. Je zadáním pro evropské a německé politikum se jí co nejrychleji zbavit.
  Údernou odpovědí na tlachy Merkelové je čin. Peter Dreier, jinak Landrat z hraničního Landshutu to naznačoval již v prosinci v televizi, všichni se domnívali, že žertuje. Nežertoval. Dneska ráno poslal autobus s 52 imigranty do Berlína, přímo k budově kancléřství. Podle Landrata už to dál nejde. Lidé ztratili důvěru, že stát vůbec něco vyřeší. V okrese je 66 ubytovacích zařízení, nouzový tábor a další kapacity pro nezletilé. Nyní jsou sociální kapacity hraničních oblastí před zhroucením, starostové obcí  připravují další autobusy a budou imigranty odvážet do Berlína. A německý respekt k zákonu: náklady na autobusy ponesou dobrovolně občané z okresu.  

Žádné komentáře:

Okomentovat