pátek 19. února 2016

lod blaznu

aaaafrontnational.com/videos/florian-philippot-sur-france-info-23/

Florian Philippot: opustí dům bláznů

charizmatický místopředseda francouzské Národní fronty (NF)  v radiu France-Info. "Brexit - přeji to Britům, na rozdíl od ostatních  se mohou vyjádřit v referendu; věřím, že se rozhodnou pro svobodu, prosperitu a budoucnost své země a opustí dům bláznů. Hlavně ať nechají dveře otevřené". Francie musí podle vůdce NF obnovit svoji suverenitu - monetární i kontrolu hranic.
  Vydírání Evropské unie ve finančních (rozpočtových) záležitostech není přípustné. Merkelová s Junckerem budou organizovat nová jednání s Tureckem. Podřídí Evropu tureckému vydírání s nulovým efektem v imigračním přílivu. Je třeba organizovat pomoc uprchlíkům přímo na místě, v táborech v limitrofních oblastech - v Jordánsku, v neutrální zóně v Sýrii, Turecku. Evropská unie v dnešní podobě vyvolává animozitu mezi členskými zeměmi, nenávist Řeků a Portugalců proti Německu nikdy nebyla tak hrozná. Evropa se musí navrátit k původnímu plánu své konstrukce - k Evropě národů a přirozené spolupráci, nezatížené diktátem nevolené a nekompetentní bruselské byrokracie.
  Florian Philippot se vyjádřil ke kriminalizování NF iniciované Schulzem z evropského parlamentu. Před rokem Schulz, asi na popud francouzských socialistů, obvinil NF, asistenti jejich europoslanců prý vyvíjí i politické aktivity  pro NF a nepracují tedy pouze pro evropský parlament. Zcela nesmyslné obvinění - jeho asistent pracuje pro cestovku v Aachen, někteří europoslanci zaměstnávají desítky asistentů a podporují rodinné příslušníky i aktivisty svých stran, nikdo se tím netají. Ve Francii je Národní fronta v centru zájmu zpolitizovaných prokurátorů a politickokorektních médií. Před pár dny, po roce jakéhosi šetření, na příkaz prokurátora a bez soudního rozhodnutí, horda francouzských a unijních policajtů vtrhla do sídla NF. Zabavili počítače, dokumenty všeho druhu, bez jakékoliv souvislosti s případem aktivit asistentů. Prokurátor je monitorován a řízen  ministerstvem vnitra.
  Něco podobného v USA způsobilo pád prezidenta. Něco podobného by si nikdy neodvážil ruský prezident. Nedovolil si to ani Chavez ve Venezuele.  Francouzští "demokratičtí experti" udělují lekce Maďarům a Polákům a přitom organizují přepad sídla jediné skutečné opoziční strany v zemi a ve francouzských médiích se tomu aplauduje.   

Žádné komentáře:

Okomentovat