úterý 12. července 2016

sexualni horizonty

Nové sexuální horizonty

Velkolepé horizonty otevřela Němcům politická mafie kolem Merkelové. Týdeník Jungefreiheit to bilancuje. "Pravicoví rasisti hecují, zákeřně alarmují  i policii. Sexismus byl a je problémem bílých mužů a znásilňují ve svých  rodinách i děti" - tuto odpornou konstrukci vyplodil politickokorektní póvl v německých médiích a katedrách, kterým se věda z dálky vyhýbá.
  Stovky žen znásilňěny během sylvestrovské noci v Kolíně, lhala a lže policie, starostka města a unisono německá média. Odsouzení se nekonají, soudce by totiž přišel o job. Kdo listuje pondělním lokálním tiskem a policejními zprávami, musí si položit otázku, zdali děti vůbec mohou jít během léta na plovárnu nebo k rybníku, ptá se Jungefreiheit.  Žádný víkend v Německu bez četných sexuálních útoků na děti, dívky a ženy se nekoná.
  Pachatelé: Afghánci, Iráčané, Severoafričané, Pákistánci. Prolhaná politickokorektní média to vždy zlehčí a píší o jednotlivých případech. Vcelku jde o stovky jednotlivých případů, jde o masový jev – plošně v Německu.  Kolínské peklo se opakuje každý víkend na plovárnách a jezerech. Podmíněné tresty nebo nařízené integrační kurzy nemohou být odpovědí na takové činy. Naopak takové směšné tresty chápou pachatelé jako tichý souhlas s podobnými zločiny. Kdo se dopustí něčeho takového, měl by být okamžitě vyhoštěn z Německa.

Minulý víkend:

Reutlingen. Pětičlenná grupa Pákistánců, dva z nich se pokusili o čtyři dvanáctileté dívky, jeden je držel a druhý procházel prostory slasti. Plavčík to včas zpozoroval a přivolal policii.
Lennestadt.  39letý Iráčan začal polibky a chtěl i dál s jedenáctiletou. Opět plavčík, nebyl velkorysý a překazil radovánky. Státní zastupitel ho po výslechu propustil na svobodu, prý nemá kam utéct a musí si dát příště větší bacha.
Würzburg. Zde 21letého Afghánce dokonce zavřeli. Obtěžoval desetileté a nedal se odbýt. Podle německých levicových filozofů sublimace erosu je základem civilizace a politickokorektní poslankyně v městském zastupitelstvu mají za to, že silný eros imigrantů posílí německou civilizaci.
Rinteln. Opět Afghánec, mají asi vkus německých zelených politiků a líbí se jim jedenáctky. Chudák z Afghánistánu je momentálně v base.
Stuttgart. Pokus o znásilnění na parkovišti. 24letá se snažila vybrat úspory z bankomatu, asi 180cm vysoký chlap jižního typu (zákonem dočasně trpěná formulace označující Afričany nebo Araby) ji povalil na zem. Jednal, byl rychlý a téměř dokončil výbuch své Německo tak obohacující erotické energie. Ženino volání přivolalo pomoc.  Pátrá se po něm.
Mörfelden-Walldorf.   19letý Pákistánec se pokusil na plovárně o šestnáctiletou. 
Duisburg. Dva ze severní Afriky na nádraží v noci sexuálně obtěžovali dvě mladě ženy. Velmi podivnými praktikami. Jsou stíháni za sexuálně trestné činy.
Wolfratshausen. Opět Afghánec. Zadržen. Münchner Merkur píše, že stihl během pár hodin spoustu žen, počet ještě nezjištěn.
Atd..
 

Žádné komentáře:

Okomentovat