středa 13. července 2016

ustasa chorvatsko

Ustašovci: chorvatské národní hnutí proti srbskému centralismu

Politickokorektní mafie, která vládne v Německu úplně vším, ztrácí soudnost a ukazuje čím dál tím víc svoji pravou tvář. Antisemitismus, tradiční nenávist k některým národům a sympatie k fašistickým hnutím. Směšné? Směšné je pouze to, že levný konzum všeho, který má původ v německých véřtatech působí paranoiu soudnosti Evropanů.
  Německý klíčový encyklopedický zdroj slovník Duden, vymazal ze svých stránek a z paměti Němců genocidu 1 milionů Srbů, Židů a Romů během druhé světové války.  Ustašovci jsou a zůstanou fašistickým, ultranacionalistickým a teroristickým hnutím činným před a během druhé světové války. Lordan Zafranovič nám dal kdysi ve vynikajícím filmu „Okupace v 26 obrazech“ nahlédnout do ustašovského pekla.

DUDEN, heslo Ustašovci: Chorvatské národní hnutí bojující proti srbskému centralismu

   Předseda srbské diaspory v Německu Filip Filipi říká, že je nejvyšší čas zastavit nacismus v Německu a přinutit DUDEN, aby změnil své definice (nejlépe též lidi, které zaměstnává). Několik tisíc lidí již podepsalo jeho petici: Stop Covering Up Nazi Ustasa Crimes on Serbs, Jews & Roma!
   Ustašovci – Chorvatské revoluční hnutí, stručněji chorvatští fašisti. Členové této organizace se vyznačovali brutalitou, zavraždili statisíce Srbů, Židů a Romů v Jugoslávii během 2. světové války. Jejich ideologií byl mix fašismu, římského katolicismu a chorvatského nacionalismu. Hlásali etnicky a rasově čisté Chorvatsko. V programu měli vyhlazení Srbů, Židů a Romů.
   Ustašovci tvrdili, že katolická víra a islám jsou adekvátní náboženství chorvatského národa. Islám prý uchová dobrou krev Chorvatům. Vida, kde se inspiroval politicky korektní mocenský aparát v Německu. Ustašovci vytvořili během války pod patronací  Němců a Italů loutkový nezávislý stát – aparát nejhorších zločinů.   
  DUDEN – slovník německého jazyka, který poprvé publikoval Konrad Duden v 1880. Pravidelně se aktualizuje, nová edice se vydává jednou za čtyři roky. V srpnu 2013 je to již 26. edice v 12 svazcích, pokrývajících celé pojmosloví. DUDEN je biblí německého jazyka a gramatiky a má obrovský vliv ve vzdělávacím systému v Německu.

Žádné komentáře:

Okomentovat