středa 17. srpna 2016

OSF

Mimo zákon

Všechny ty odporné lobbisty ještě odpornějších idejí. Řachli Sorose, píše epochtimes, spekulanta, který vyspekulovanými miliardami chce vnutit světu perverzi svého já. Nikdy nebude kandidovat v žádné demokratické soutěži – na to má své loutky a jak patrno i Hillary C. je jedna z nich. 
Řachli mu Soros Open Society Foundations (OSF), která je mafií pěkně uzavřenou.  Z dokumentů plyne, jaký vliv má toto miliardářské monstrum na světovou politiku. Z dokumentů jsou patrné jeho humanitu ničící záměry. Nejen toxické investice, finanční bubliny, ale fašisoidní antidemokratické ideje, propagované zcela monopolním způsobem. Pravdivá faktická informace nemá v konkurenci se Sorosovým monopolem šanci.
   Desítky, možná stovky programů a projektů OSF, které zaměstnávají tisíce lidí: podplácení přímé, nepřímé, jak uznají za vhodné. Monstrózní deformace demokratického systému můžeme vyčíst z řachnuté informace na linkis. Jakým demokratickým procesem prošly ideje, které tímto způsobem Soros a spol. prosazují. Deformované hodnoty nemají nic co do činění s evropskými mravními ideály, protiřečí jim. Např. na jím financovaném serveru visegradrevue.eu se můžeme dočíst, že prezident Zeman přímo ohrožuje demokratický fundament revoluce osmdesátéhodevátého roku atd.  Plus další nehorázné pomluvy a deformace fakt ve visegrádských zemích. Trivializování fakt, pravdou je pro individua z OSF  každý sebejednodušší a sebenesmyslnější  pro evropskounijní a proimigrační blábol.. Kde jsou demokratičtí oponenti těchto hlupáckých blábolů, které Sorosovy miliony balí do luxusního nátěru. Toxicita prskaná na školství ve velkém, produkující miliony Sorosem přebarvených mozků. Velká část jeho propagandy míří na mládež a bohužel se mu úspěšně daří šlechtění druhu "ploskoživelník evropský".  
   Je možné, aby se někdo tímto způsobem postavil nad demokracii a zvolené instituce? Jak vidět demokracie v pazourech lobbistů a zkorumpovaných pseudoelit přestává být demokracií. Podle Daily Caller evropská uprchlická krize má být v představách individuí OSF novou realitou a Evropané se s ní musí smířit. Podle Sorosových poskoků z OSF hrůzná uprchlická realita (jim) nabízí nové možnosti. OSF subvencuje obrovskými financemi levičáky a ti pak prosazují proimigrační politiku. Imigranti a likvidace evropských národů je novou normalitou.
    Počínání těchto korumpujících lobbistů a aktivistů je podobné úřadování úředníků v Německu třicátých let, taky se řídili jen příkazy a svou úřední přičinlivostí, dál už za nic přece neodpovídali a nevěděli.  Programová ředitelka Anna Crawley a Katin Rosin, autoři “Migration Governance a Enforcement Portfolio Review” metodou a úrovní aktivistů boje proti salmonelóze v mateřské škole, zlikvidují  evropskou kulturu, stvoří  bigotní ghetta  a teror kolem evropských měst. Ale spravedlnost dožene i tyto pilné.
  Hackeři chtějí světu osvětlit pravdu o rozhodovacím procesu ve Spojených státech. Bloomberg reportuje, že řachnutí je dílem ruských hackerů, konečně ať je to kdokoliv, zaslouží si Nobelovu cenu určitě víc než Obama. Z  řachnuté informace jsou čitelné též emaily bývalého činitele NATO generála Breedlove. Snažil se přimět Obamu ke konfliktu s Ruskem.
  Počátkem týdne zveřejnil Wikileaks kompromitující Sorosovy emaily Hillary, kde jí diktuje zadání pro Albánii. Podle Wikileaks OSF financovalo tzv Panama-papers, které měly hlavně kompromitovat Putina.        

Žádné komentáře:

Okomentovat