čtvrtek 18. srpna 2016

mursi nemecko unie

Akční centrála teroru

Německo si najednou vzpomnělo, že Turecko je „centrální akční platformou“ islámského teroru. Turci mimo jiné sponzorují islámské bratrstvo a Hamas. Nejsou směšní v bundesvládnícentrále v Berlíně.
Kolik německých šašků v livreji ministrů uctivě umetalo cestu  Turecku, islámským bratřím aj., a ignorovali fakta, kolikrát komisaři z Bruselu dělali totéž. Počínajíc iniciátorem bombardování Bělehradu Solanou, který navíc spustil lavinu nenávisti vůči Izraeli a servility k arabským tyranům a imámům a konče trapnou komisařkou Mogherini. Kolik miliard nasypala Evropská unie a Německo Hamasu a dalším? Tento fakt „homo evropskounijní“ alias jednodimensiální samozřejmě ignoruje anebo už vůbec nechápe. Tedy jaképak zprávy tajných služeb, které přišly s tím, že Německo a Unie z peněz daňových poplatníků dlouhodobě subvencovaly (nebo se to dál děje) Hamas a muslimská bratrstva.
   Think-tank „Investigative Project on terrorism“ publikoval detailní seznam donátorů Hamasu. Od poloviny devadesátých let do současnosti Hamasu přímo nateklo 1.5 miliard dolarů. Plus nepřímo. Od r. 2006 se Hamas podílí na pravidelných platbách, které Unie zasílá palestinské autoritě. Do palestinské autority nateklo kolem 30 miliard dolarů, Hamas si z toho nárokoval 1.4 miliardy.  V r. 2013 slíbil president Unie Rompuy egyptskému muslimskému bratrstvu 5 miliard eur. Co se s penězi dál dělo, odmítají islamisté Unii svěřit, nelze se jim divit. Podobně se neví, jak nakládá s penězi palestinská autorita. Podle jedné unijní zprávy v r. 2014 nenávratně zmizelo v kapsách palestinských činovníků 40 milionů eur. Ale unijní láska tímto směrem je tak velká, že co na tom záleží.
   Pokud tedy německá vláda nyní naznala, že Turecko je „akční platformou“, pak podle jednoduchého logického dovozování, které se před evropskounijní reformou školství učilo i na  středních školách pro zdravotní personál, patří do této akční platformy i Německo a Evropská unie.

Žádné komentáře:

Okomentovat