pondělí 5. září 2016

demokracie


Úspěch demokracie

V Meklenbursku-Pomořansku v zemských volbách utrpěl politickokorektní establishement porážku. Alternativa pro Německo pronikla impozantním způsobem do zemského sněmu.
Odsunula pseudokřesťanskou CDU na třetí místo. Merkelová utrpěla porážku v spolkové zemi, kde má i svůj volební obvod. Socani s 30% zůstali první stranou sněmu, ale ztratili šest procent hlasů, druhá AfD s 22% a třetí CDU s 19%, čtvrtá je levicová strana s 12%.  Druhá dobrá zpráva ze severního Německa, zelení nepřekročili pětiprocentní hranici a vypadli z parlamentu, podobně FDP a NDP.
     Peter Stein v Junge Freiheit píše, že etablované partaje, mainstreamová média a jejich komentátoři přijali výsledek se skřípěním zubů. Poručníkování občana politickým establishmentem narazilo na hranici. Zažíváme vítanou repolitizaci společnosti, emancipaci občana od vládnoucí levicově liberální ideologie. A to je víc než dobré.
  Rok po nekontrolovatelném otevření státní hranice masové imigraci dostala Merkelová políček, který asi uvodil brzký konec její kariéry. Voleb se účastnilo o deset procent víc voličů (61%) než předchozích v r.2012. Volič poprvé po dlouhé době má s AfD pocit, že jde o skutečnou alternativu a jeho rozhodování má smysl. Úspěch nové strany je úspěchem demokracie. Eurokrize, azylový chaos, národní suverenita, lidové referendum – konečně má občan možnost volit z možností a ne pouze čekat výstupy zákulisních tahů partají, které se už v ničem neliší, nebo číst z triviálních vět politiků na sociálních sítích, co ho očekává. Občan severního Německa vrátil politické a mocenské rozhodování tam kam patří – do parlamentu. Vládnoucí a ti, co jsou proti. Jednoduše, jasně a efektivně. Žádná absurdní koalice všech partají od levičáků až po rádoby pravici.
    Volební výsledek AfD je pozoruhodný. Strana je vystavena masívní diskriminaci a brutálním útokům levičáků. Za dva týdny se konají volby do berlínského parlamentu a AfD s velkou pravděpodobností pronikne již do desátého zemského sněmu.

Frauke Petry, předsedkyně AfD:

   Merkelová a SPD diktují národu ať se jedná o finanční nebo migrační krizi. Oni cílí na rozložení země. To je důvod, proč občan volí AfD.
Thomas Oppermann je šéf frakce SPD v Bundestagu. Jeho vysvětlení nemůže nebýt než kabinetní jednoduchá logika nesouvisející s realitou: CDU padla do pasti, když před volbami diskutovala o burce a dvojím občanství. Jeho partaj ztratila šest procent – nevšiml si.  V rétorice levicového socana setrval i zemský boss levicové strany v Meklenbursku Helmut Holter: „Musíme jim (AfD) srazit masku, aby byly vidět jejich nenávistné ksichty“. Nenávistné ksichty jsou patrny v jeho a ostatních systémových partajích.
   Velký volební úspěch AfD uvítala vůdkyně francouzské opozice Marine le Penová: Co včera nebylo ještě vůbec myslitelné, bude zítra možné. Vlastenci AfD poslali Merkelovou a její partaj tam kam patří. 

Žádné komentáře:

Okomentovat