úterý 27. září 2016

holandsko parlament

Geert Wilders v holandském parlamentu
   Velký evropský vůdce a doufejme že příští holandský ministerský předseda. Velký rétor i velký politik. Velké ideje dělají muže velkým, ne evropskounijní rozplizlost v paralele Junckerů, Hollandů a Merkelové.

   Vážený pane předsedo, naše země nám mizí pod rukama. Když se rychle nevzpamatujme, Holandsko zmizí. Otevřené hranice a nechuť bránit naši identitu jsou holandskou chorobou. Smrtelnou chorobou. Terorismus hrozí jako nikdy předtím. Holandsko už není bezpečnou zemí. Stovkám tisíců lidí jsme dovolili, aby vstoupili do země a zapomněli jsme jim říct, že je to naše země. Nyní za to sklízíme odměnu. Ale Holandsko nám pořád patří. Mnozí lidé mají turecké nebo marocké pasy vedle holandských. Ale mnozí z nich se nechovají jako Holanďané. Každý den to vidíme. Nerespektují naši zemi. Naše hodnoty a identita je nezajímají. Nezajímá je, kdo my jsme. Chovají se čím dál tím víc jako naši utlačovatelé, jako kriminálníci a profitéři. Provokují nás a naše autority, napadají policejní auta, vysmívají se nám. Vše holandské je jim lhostejné. Mají naše pasy, ale nepatří k nám. Nejsou to Holanďané.
   Říkám všem, kteří se takto chovají: „Holandsko je naše země, patří nám, ne vám“. Když se nechcete náležitě chovat, chcete nás terorizovat a v Holandsku vytvořit Turecko nebo Maroko, pak se vám to nepodaří. Neboť je to naše země. Jsme tolerantní, ale ne vůči těm, kteří ničí naší zemi. Chováme respekt vůči každému jednotlivci, ale ne k lidem, kteří používají násilí a teror. Jsme Holanďané. Dobudeme Holandsko zpátky. Ode dneška.
   Nedovolíme, aby jste obtěžovali naše ženy a dcery. Aby jste terorizovali naše sousedy a vykrádali naše podniky. Aby se naši starší spoluobčané nemohli večer projít. Aby jste na naše hlavy z balkonů házeli sklenice a vajíčka. Aby jste zneužívali naši sociální pomoc na velká BMW. Nedovolíme, aby Holandsko bylo zničeno.
   Stačilo to. Ode dneška budeme bojovat. Tvrdě. Žádná neoprávněná sociální pomoc. Žádné pochopení.  Pokud by šlo o mě, pak všichni kriminálníci by byli za mřížemi a žádné dva pasy by se nevydávaly. A byli by vykázáni z naší země. Pokud možno s celými rodinami. Zůstaňme u potřeby doby, když to nedokáže samotná policie, nasaďme do našich ulic armádu, ať se Holandsko opět promění v bezpečnou zemi. Vyžeňme kriminálníky. Zvítězíme. Jsem si na 100% jistý. Proč? Protože je to naše země.
   Dvanáct let tvrdím zde i mimo parlament a konečně všude ve světě, že importovaný problém má jméno islám. A masová imigrace přinese islám do naší vlasti. Západní vlády včetně té naší jsou tomu vinny svojí ideologií otevřených hranic. Dvanáct let se snažím šířit naději a optimismus k opozici ke kapitulantskému chování západních vlád. Nechtějí to slyšet. Před volbami slibují modré z nebe a po volbách vedou zemi k degradaci, směrem k novým rekordům v imigraci a teroru. Jejich vlastní moc má prioritu, ne Holandsko.
    Vládnoucí nemají žádné principy, pouze přesvědčení o své nadřazenosti.  Kdo se je odváží kritizovat nebo pojmenovat problém, toho označí za pravicového populistu, chuligána nebo nacistu. Kritici jsou napadáni, zesměšňováni a pokud možno i souzeni. Já též.  Pozítří, když vy budete ještě vyspávat, se musím dostavit k soudu. Slovenský premiér Fico říká, že nechce v zemi žádné muslimy. Povoleno. Já musím k soudu za něco, co si myslí miliony lidí. A přitom teroristické nebezpečí je v zemi tak vysoké, jako nikdy předtím. 80% holandských džihadistů jsou Marokánci. A poslanec parlamentu je stíhán za svůj výrok o Marokáncích. Slova a zase slova o svobodě slova a jaká je realita. Neuplyne den, aby muslimský imigrant někoho nenapadl. Během ramadánu napadají Holanďany za to, že se odváží ve dne pít vodu. Zapalují auta a obtěžují ženy. Před pár týdny znásilnil azylant sedmnáctiletou na pláži. Nemluví se o tom. V Deventeru se pokusil azylant znásilnit šestiletou. Nikdo o tom nemluví. A původně plánovali bruselský masakr realizovat v Holandsku.
   Příští generace se budou ptát, co jsme udělali, co udělaly naše vlády. A jejich soud bude tvrdý. Ignorovali jsme realitu. Politickokorektně jsme zavřeli oči, jinak bychom museli být kritičtí a jednat. Co udělala tato vláda? Nic!

Žádné komentáře:

Okomentovat