neděle 26. února 2017

bbc breitbart

BBC v multikulti glutanu

V pražské hospodě V Jammertalu pod nuselským mostem mi vysvětloval Ir někde tam poblíž žijící, že mu BBC připadá směšná – přehnanou didaktickou výslovností, raději je nesleduje. O ostatních důvodech nemluvil. Je celá řada dalších důvodů, proč nesledovat tento mediální kýč. Unifikace unifikovaného. Prezentují obraz světa hodným oblastního bolševika třicátých let v rajonu na Urale, podobají se čs. televizním novinám z padesátých let právě po vynesení rozsudků procesů.
    Lid se taky radoval a někde šťastní pěstovali rýži a někde létali ČSA (v BBC katarské aerolinky) do šťastných právě dokončených měst, z jejichž periferií právě odjížděli budovatelé stalinské radosti na zaslouženou dovolenou.
    V BBC dnes a denně startují islam-airlines do šťastných malajzijských nebo katarských měst a BBC kamery trnou v náboženské adoraci vysokých mešit tyčících se k nebi. BBC dnes a denně zpívá o naši šťastné budoucnosti. Zprávy ze zbytků špatného světa někde na okraji – většinou je již všechno multikulti šťastné.
    A konečně, aby ze zbytků nešťastného světa, kde řádí Ivanka T., Viktor O. a drzí Bulhaři, k nimž si ani nejotrlejší imigranti netroufají, nedostali šťastní průjem a nepokáleli ušlechtilé obrazy štěstí, vip BBC moderátoři všechno domixují ušlechtilým glutanem. I počasí, i eko důležité konference s mávající mládeži v sále, i  kló v Bombaji na hlaváku, i průvod zahalených otrokyń u londýnského Hiltonu, i Obamu s golfovou holí – po BBC glutanu to nesmrdí, ale voní štěstím. Štěstím, kterému dal barvu Josef Visarionovič a klerici Islámského státu, BBC dodržuje tradice.
    Jen tu a tam někdo naruší konstrukci štěstí v bažině BBC - v tomto případě je to informace z novin Breitbart. Fatima Salaria jmenována hlavou odboru BBC pro náboženství a etiku. V roce 2015 se stala asistentkou ředitele v rámci kampaně BBC - kariéra lidí z BAME, tj. černí a menšiny – otevření cesty talentům, jednoduše pryč s bílými v BBC.
  V září 2016 BBC vybralo Martina Bashira, kdysi se vyjádřil, že Sarah Palinovu (republikánská kandidátka na viceprezidenta) by měl někdo střelit do ksichtu.  Fatima Salaria editovala TV reality show, uvedla tam i Abdula Haqqa, stoupence radikálního klerika Anjem Choudary, který podporuje (momentálně v base) ideologii Islámského státu a má blízko k teroristům z Al-Muhajiroun. Abdul Haqq byl v r. 2014 zatčen a bylo vzneseno podezření, že se v Sýrii chce připojit k Islámskému státu. BBC aféru komentovala tvrzením, že Haqq vyjadřuje náhled jisté části britských muslimů.
    Profesor Anthony Glees z centra bezpečnostních a zpravodajských studií říká: „Pokud BBC v takovém pořadu vyzdvihuje a prezentuje něco takového, pak ztratila svůj morální kompas“.
      V květnu 2016 se ve veřejné zprávě analyzující složení BBC pořadů konstatovalo, že v BBC je silně patrná averze vůči křesťanství. Koncem minulého roku proniklo na veřejnost, že BBC zamýšlí ve svých pořadech ještě víc akcentovat islám.

Žádné komentáře:

Okomentovat