pondělí 27. února 2017

wendt merkel

Nepřítel č.1..

Tak pojmenoval Merkelovu velmi čtený německý informační server pi-news. Agentura Reuter a Sud Deutsche Zeitung publikovaly minulý týden její projev z oblastní konference CDU, který mnohé udivil a  kde se praví: „Národ to jsou ti, kteří v této zemi žijí“. (Ti, které ona přivede). 
    Politolog Alexander Wendt píše: "Svým výrokem negovala základní článek německé ústavy". Ústava je v Německu od války nedotknutelná a ani dvě třetiny v Bundestagu ji nemají právo měnit. Po zločinech, které Němci páchali, dostali od Boha (Američanů) ústavu a ta je jim oporou proti recidivám minulosti. Merkelová překročila čáru pekla (nacistické historie). Vyhlásila ústavě válku. Článek 20 Základního zákona a čl. 116 ZZ, a výklady a komentáře těchto článků jasně definují Lid Spolkové republiky jako společenství německých občanů. Článek 20 ZZ – jako fundamentální ústavní norma – podléhá tzv Ewigkeitsprincip (principu věčnosti): dvoutřetinová většina v Bundestagu nemá právo ho eliminovat ani měnit. Nikdy od roku 1949, od platnosti Ústavy nestál v čele vlády kancléř, který by se odvážil něčeho takového. Merkelová patří do vězení.  
    Ministr pro integraci, socan Ozoguz se vyjadřuje podobně jako Merkelová, nárok na volební právo zde mají všichni, ať  přijdou odkudkoliv. Pokud by se Merkelová držela ústavy, musela by ho okamžitě odvolat z vlády. Jeho názor je protiústavní.
     Komentář Frauke Petry: Merkelová je arogantní, jiným zemím uděluje lekce o demokracii a lidských právech a sama hanebným způsobem ignoruje německé zákony a jedná protiústavně. Pokud se někdo domníval, že ji přivede k rozumu, musel dávno vystřízlivět. Křivě přísahala a škodí německému lidu.    

Žádné komentáře:

Okomentovat