středa 26. dubna 2017

frantisek argentina

Trapný žvanil

Člověk se naučil krotit divou zvěř, z vlků máme domácí miláčky, slepice snáší poslušně v drůbežárnách, pouze u hyen se to Egypťanům moc nepovedlo, jednoduše se nedaly.
    Německé noviny Junge Freiheit trefně citují z dopisu sv. Jakuba – lidský jazyk se velmi těžko krotí, speciálně u hlupáků. Velkou potíž s tím má současný pontifik František z Argentiny, v jeho případě se mnozí domnívají, že duch svatý se při papežské volbě do Sixtýnské kaple vůbec nedostavil nebo se spletl.
     Vatikánský žvanil v sobotu vyjevil pravou tvář. Freud kdysi psal, že v mimovolných slovních expresích se odhalí lidská psyché a psychoanalytik se dostane na stopu choroby. Karel Čapek v jedné krimi povídce půvabně popsal odhalení vraha rekonstrukcí asociativních nechtěných výroků. Jaká choroba se dá rekonstruovat z nechtěných výroků Argentince Františka. Důkazovým materiálem nejsou jen poslední brebty, ale celé jeho počínání – inherentní antisemitismus a nenávist ke všemu evropskému.
    Imigrantské lágry na ostrově Lesbos v Řecku mají být koncentračními tábory, řekl Argentinec minulou sobotu. Před rokem si odtud přivezl 12 muslimů. Nechtěně tím prozradil co si myslí o holokaustu. Nikdo se nad tím v Evropské unie nepozastavil, pravděpodobně si to EU politruci myslí též. Jednoznačně se dají jeho výroky klasifikovat jako negace koncentračních táborů, a to je v Evropě trestné. Vládnoucí evropskounijní mafie i jejich národní přisluhovači Argentinci tolerují úplně vše, píše JF.
    Před pár měsíci se vyjádřil, že Evropané mají málo dětí a musí proto ve velkém otevřít dveře migrantům. Jeho výroky se blíží výrokům levičáckých politických aktivistů třetí třídy, navíc s velmi nebezpečným důsledkem. Kdo je proti masové imigraci a proti multikulti nesmyslům, není křesťanem – šíří on a jeho věrní z kazatelen. Hus s Janem Žižkou se bohužel zatím nikde neobjevili. Stařenka v Janově v Santa Maria di Porto mi to vysvětlila: „Papež a jeho faráři zradili nás i Krista“. 
   Hollywoodský papež, kterého média prezentují jako pokorného služebníka církve, neoplývá skutečnou pokorou, svoji intelektuální omezenost vpašoval do encyklik a papežských nařízení. Nikdo neškodí církvi víc než tento papež, který  nahrazuje víru politickou perverzí.
   Pokud už chce papež něco říct, měl by si minimálně přečíst historii pro střední školy, píše Junge Freiheit.

Žádné komentáře:

Okomentovat