čtvrtek 27. dubna 2017

marina marine

Velká dcera

Marina Berlusconi, dcera a prezidentka Mondadori (světoznámé nakladatelství), spoluředitelka Berlusconiho podniků. Elegantní a přesná v popisu evropskounijní krize. 
   Volba Marine le Pen prezidentkou Francie by byla ranou z milosti Evropské unii. Basta s demagogií a pokrytectvím, řekla v Corriere della Sera. Marina Berlusconi zbilancovala a spočetla zla pocházející z bruselského centra.
    Marine le Pen v druhém kole a její případné vítězství je pochopitelná odpověď na devastující ekonomickou a morální krizi, na hluboké sociální problémy, které nese Unií ordinovaná a málo inteligentní politika bezhlavé globalizace. Marine le Pen v Elysejském paláci bude jenom ranou z milosti pro evropskounijní mumii. Pomůže to všem, aby konečně začali myslet. EU ideologie všechno (národní) odmítá a banalizuje.   
Vrátit politice důležitost
    Marina B. se domnívá, že politika musí mít opět důležitost v společenské optice. Víc než kdykoliv jindy. Itálie (Francie) zažívá devastující ekonomickou krizi a sociální systém je nad propastí. Velká vina spočívá na Evropské unii – na    nekontrolovatelné a nekompetentní byrokracii. Po třiceti letech EU máme v Itálii podstatně méně demokracie a svobody. Alternativu skandalizují  – myšlení zredukovali. Podnikání téměř vymizelo.
    Marina B. se vyjádřila i k prodeji Inter Milán Číňanům. Není to naše vítězství, ale nemohli jsme dělat nic jiného. Prodej měl pozitivní dopad na celou  podnikatelskou struktury rodiny Berlusconi.    

Žádné komentáře:

Okomentovat