pátek 14. dubna 2017

imigrace spd

Severní Porýní-Vestfálsko kaput

Největší spolková země Porýní-Vestfálsko (NRW), s největším podílem muslimské imigrace ve Spolkové republice, statistiky a analýzy imigrační a náboženské stratifikace jsou v Německu téměř trestné a pro autory velmi nebezpečné. Spolkovou zemi NRW desetiletí ovládá levičácká partaj Martina Schulze SPD spolu se zelenými.
Největší nezaměstnanost, nejvyšší zločinnost a nesčíslně no-go-area pro etnické Němce. Policejní aparát zcela podřízen levičácké politické ideologii vládnoucích partají. Např. rozsah obludného hromadného znásilňování minulé silvestrovské noci, policejní a politický aparát SPD dlouhé týdny tajil a maskoval. Sdělovací prostředky totálním způsobem téměř třetíříšské podoby dnes a denně masírují obyvatelstvo v intencích fašizoidní levičácké a proimigrační ideologie.
    NRW je před explozí, píše na informačním serveru pi-news dopisovatel Chevrolet. V Porýní-Vestfálsku se utvořila nová sociologická struktura – migrantská, která se v některých oblastech proměňuje ve většinovou strukturu. Charakteristika této struktury: muslim, imigrant, chudý.   
    75% chudých v spolkové zemi NRW vzešlo z imigrace – i když se nepočítá poslední imigrační vlna. Pod hranicí chudoby je dvakrát větší podíl osob z imigračního prostředí než etnických Němců. Zohledňují se přitom i imigranti předchozích generací. Ekonom Sarazin publikoval statistiky o ekonomickém přínosu islámské imigrace a je permanentně skandalizován německými politiky a médii.
    Imigrační komunity se neintegrovaly do německé společnosti. Často vykazují  nedostatečnou znalost němčiny a v podstatě muslimské imigrantky nejeví zájem o pracovní proces. O důvodech jevu se nesmí hovořit. Ze statistik jasně plyne jednoduchá úměra: čím lepší znalost jazyka a čím větší procento zaměstnaných žen, tím líp rodina prosperuje.
   Otevřít nejpodstatnější důvod špatné sociální situace imigrantů si nedovolí diskutovat vůbec nikdo, hrozil by mu lynč od fašistů z Antify:  Většina afrických a blízkovýchodních migrantů nejeví totiž o práci vůbec zájem. Sociální podpory tzv. Hartz-IV plus další pomoc církví, charit i obcí, jim k životu v jejich paralelní muslimské struktuře bohatě postačují 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat