neděle 16. dubna 2017

kristus velikonoce marx

CHRISTUS VINCIT, CHRISTUS REGNAT, CHRISTUS IMPERAT

Stačilo, táhni do pekel kardinále! Pokud existuje satan, tak se musel vtělit do mnichovského kardinála Marxe. Proslavil se kde čím perverzním a vstoupil určitě do historie uprchlického hollywoodu když si na Chrámové hoře v Jeruzalémě strhl kříž s prsou, aby neurazil tamní muslimy. 
   „Kardinále ukonči trapný uprchlický fetišismus, odporný právě na Velikonoce“, píše na serveru philosophia-parennis David Berger. Instrumentalizace křesťanských mysterií v Mnichově jsou odporné. V Německu zneužívání a politizování křesťanské víry bylo spíš doménou protestantů, ale kardinálové Marx a trapný kolínský kardinál Woelki to předčili. Oba jsou přímo modlo služebníky uprchlického fetišismu. Woelki proměnil loď pašeráků lidí v oltář a slouží tam mši. 
    V zelený čtvrtek nanynkovská politickokorektní média měla velkou atrakci. Kardinál umýval nohy uprchlickým pomocníkům a pašerákům. Kardinál zneužil starodávný rituál, který podle evangelia znamená tolik, co uznání božské spasitelské role Syna člověka. Kdo s těch, kterým kardinál umýval nohy věří v Parakletovo poslání, kdo z muslimů, kterým umýval nohy tomu věří? Kardinál Marx tomu nevěří sám, je to komediant slabé kvality. Nanynky z politiky i médií kardinálovi a jak jinak, aplaudovaly. Výstižně to komentoval jeden twitter: „Show musí šlapat. Kardinál Marx musí mazat miliardový imigrační byznys.“ 
   Možná si někteří imigrant-pomocníci myslí, že když jim kardinál umyje nohy, přijdou do nebe. Otázkou zůstává jestli do nebe přijde kardinál samotný. Vina ze zločinů, které páchají imigranti leží na něm a imigrant-pomocnících. Úžasný byznys: nejdřív pozveme násilníky, pak máme dost traumatizovaných obětí, které můžeme utěšovat.
    Pokud by byl Marx opravdovým křesťanem a zodpovědným mužem, pozval by k obřadu umývání nohou oběti imigračního násilí, znásilněné ženy a nakonec by sám doznal svoji vinu na násilných činech. 
Čtenářka serveru Philosophia perennis Lilo Breu:
Vážený pane dr. Bergre!
   Děkuji Vám za vynikající článek. Jaké štěstí, že existuje něco takového jako váš server. Přeji Vám požehnané svátky velikonoční.
Vaše nadšená čtenářka..
CHRISTUS VINCIT, CHRISTUS REGNAT, CHRISTUS IMPERAT.

    

Žádné komentáře:

Okomentovat