neděle 8. července 2018

azyl merkel

Lži, šílenství, nenávist

 Asi se ledy hnuly. Vydavatel Die Weltu Stefan Aust píše v těchto termínech o imigrační politice Angely Merkelové. Poprava Merkelové v jedněch z nejvýznamnějších německých novin. Údajnou korekci Merkelové v imigrační politice, za níž je vydáván její ústupek Seehoferovi, nazval vydavatel Weltu lží a podvodem. Imigrační politika Merkelová je podle něho šílenstvím.
    Brilantní analýza je o to víc osvěžující, že je pravdivá a je napsána právě v těchto velkých novinách. Totální kancléřštino selhání od welcome-festivalu 2015 dodneška. Důsledkem její imigrační pomatenosti je evropský rozklad. Po pádu berlínské zdi se Merkelová nepřipojila k demokratické vlně z vnitřního přesvědčení, ale z kariérních důvodů a oportunismu: „Konečně i Angela Merkelová rozpoznala, že obrat je nevyhnutný - a chtěla být přitom, jak už několikrát ve svém životě.“
    Aust je prvním významným německým žurnalistou velkých médií, který kompletně prokoukl osobu Merkelové - a kancléřka je nahá. Údajný obrat v azylové politice a spor mezi CSU a CDU jsou pouhými zastíracími manévry, píše Aust:
   „Problémy, které poslední tři roky ovládly veřejnou diskuzi jsou jako mýdlové bubliny: žádná zmínka o totálním vysílení administrativy, úředníků azylového úřadu, soudů, sociálních úřadů a policie. Zapomenuty teroristické útoky a výhrůžky přicestovaných IS teroristů, zapomenut mladý žadatel o azyl v Itálii a pozdější atentátník na berlínském vánočním trhu, který se registroval pod 14 identitami. Vyhozen pravicový voják Bundeswehru, který se měl vydávat za syrského uprchlíka, aniž znal slovo arabsky. Zameten pod koberec obrovský skandál azylového úřady v Brémách, který ukázal jak právníci s dobrými známostmi zablokují odsun svých mandantů. Nevýznamnou se stala vražda 14leté Susanny a útěk 21letého vraha do Iráku. Potvrzuje se smutná skutečnost, že německý azylový zákon vede k masovému zneužívání.“  
    Vraždy, teror, výhrůžky - to všechno přinesly Němcům pohádky Merkelové a její proimigrační kultura - píše přední německý žurnalista. Stefan Aust vždy varoval před masovou muslimsku imigrací, ale poprvé použil tak tvrdou rétoriku proti Merkelové. Aust se vypořádal i s věrnou klakou Merkelové v CDU a CSU, píše o slizu do něhož se mnozí z těchto stran namočili, podobně zelení a sociální demokrati.
   I ten nejbanálnější krok v Seehoferově plánu - vracení azylantů, kteří jsou již zaregistrováni v jiné evropské zemi - vyžene Merkelovou na barikádu. Z jakého důvodu? „Buď ho nepochopila anebo nechce pochopit“, akcentuje žurnalista kompletní šílenství dnešní azylové politiky, jak se praktikuje bohužel nejen v Německu, ale v celé EU od roku 2015.  
    Co je špatného na tom, že azylant zaregistrovaný v jiné evropské zemi, bude odsunut do této země? Čeho se Merkelová obává? Proč má v Německu probíhat  azylové řízení, které probíhá jinde? Seehoferův plán znamená respektování azylového procesu, Francie to praktikuje dlouhé roky, v roce 2016 poslala zpět do Itálie 70000 tam zaregistrovaných imigrantů. Proč udělala Merkelová z tohoto komára velblouda a téměř padla vláda? Je její myšlení stejně perverzní jako její jazyk? Nebo tak Seehohera, který již delší dobu útočí na její politiku otevřených hranic, hluboce nenávidí?  

Žádné komentáře:

Okomentovat